Swimathon la Bucuresti in 27 noiembrie 2010

0

In data de 27 Noiembrie 2010 la Bucuresti se va desfasura un Swimathon! Ce este Swimathon-ul aflam de pe liberinmiscare.ro

Swimathon-ul este un eveniment interactiv de atragere de fonduri dedicat unui public larg de sustinatori. Inotatorii inscrisi in acest eveniment trebuie sa parcurga un numar cat mai mare de bazine intr-un anumit interval de timp si trebuie sa-si adune cat mai multi sustinatori care sa ii sprijine pentru efortul depus. Se pot dona sume mici pentru fiecare lungime de bazin parcursa de inotator, dar si sume fixe, care sa nu fie influentate de numarul de bazine parcurse.
Evenimentul din Bucuresti are ca scop strangerea de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor administrative ale programului YouthBank Romania.

Informatii pe swimathon.yothbankromania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează