Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Swimathon 2016/Donează azi pentru noi la Swimathon și donația ta se poate dubla!

0

Dragă prieten al CeRe,

De 10 ani facem valuri în comunităţi, încurajăm oamenii să se ducă să ceară primarilor şi miniştrilor să rezolve lucrurile deranjante din jur. Am recuperat locuri de joacă şi parcuri lăsate în paragină și am taxat lipsa de responsabilitate a administraţiei, în decizii cu impact major asupra oraşului şi locuitorilor.

La început am crezut că înotăm singuri împotriva curentului, dar, în timp, am găsit tot mai mulți oameni care aveau aceleași țeluri ca și noi.

Bazinul civic creşte de la an la an, suntem din ce în ce mai mulţi cei care “Strigăm tare ce ne doare”. Despre cât de mare a ajuns bazinul civic poți citi aici.

CeRe participă şi anul acesta, pe 2 iulie, la a patra ediție a Swimathon, împreună cu două echipe de înotători care strâng deja fonduri pentru noi. Magda şi Silvia, colegele noastre, se vor arunca şi ele în bazin, pentru o atmosferă în stilul CeRe, cât mai de la firul valului.

unnamed

Încurajează-ne cu o donaţie la Swimathon, până pe 2 iulie, iar noi le vom arăta şi mai multor oameni cum să ajungă la masa unde se iau decizii publice cu impact asupra comunităţilor pe care le reprezintă.

DONEAZĂ pentru CeRe: Cetățeni vocali în fața autorităților

Nu uita! Astăzi, donația ta poate fi dublată de organizatorul evenimentului.
Mai multe detalii găsiţi pe pagina evenimentului
Noi suntem CeRe: www.ce-re.ro şi Facebook: Cere Participare
Vorbește cu Silvia, înotător și comunicator CeRe: silvia@ce-re.ro

Mulțumim Re:Wire pentru grafica CeRe în haine de Swimathon

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.