Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sute de suflete libere dansează în ploaie la Rain Boogie în noiembrie

0

În toiul sezonului rece dăm startul la cea mai veselă petrecere văratică. Pe 21 noiembrie, la Atelierul de Producție, te provocăm să dansezi într-o ploaie caldă de vară, alături de alte multe sute de spirite libere, într-un decor pe măsură!

Rain Boogie teaser afis

Pregătim setting-ul perfect pentru această experiență, antrenând la gimnastică creativă o întreagă echipă de artiști si tehnicieni. Efecte de sunet si lumini, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase, instalatii complexe de ploaie integrate intr-un design impresionant, dj set-uri special pregătite pentru tine cu „muzică ce te face să dansezi in ploaie” și live act-uri pe care știm că le aștepți, băuturi cu iz de vacanță și un make-up corner unde profesioniști sunt la dispoziția ta să îți realizeze un machiaj waterproof ca la carte, sunt o parte din ce te așteaptă la Rain Boogie. N-o să lipsească nici curcubeul de la final.

Sincronizăm atmosfera cu ritmul tău, oferind publicului în incinta evenimentului atât zone de zbenguială intensă, cât și spații de relaxare protejate de ploaie de unde să poți urmări singur spectacolul. Tot pentru comfortul tău, spațiul este controlat termic și la eveniment găsești  și: o garderobă unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, uscatoare de păr, cabine de schimb și alte cele necesare.

În curând anunțăm și line-up-ul și toate detaliile despre acces la eveniment. Între timp, ne adunăm aici: https://www.facebook.com/events/484686648341222

Un eveniment DU-NE.

Parteneri: TATRATEA, DESPERADOS, AVON

Academia Cațavencu, România Liberă, Kiss FM, Blitz TV, Modernism.ro, IQads, Mixtopia, FEEDER.ro, Dume de Mestecat, Urban.ro121.ro, COOPerativa Urbana, Sub25.ro, Groove On, Getlokal.ro, Orasul Meu, Anyplace.ro, Revista de Povestiri, ROEvents Media, Incubator107

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.