Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sute de Bucureșteni la primul concert al festivalului JAZZ’N FOIȘOR

0

Sute de bucureșteni au participat duminică, 10 august, la primul concert din cadrul festivalului „Jazz`n Foișor”. Spectacolul a avut loc în parcul Herăstrău, iar artiștii care au încântat publicul cu muzică jazz au fost Aylin & The Lucky Charms.

DSC_6490

Aylin & The Lucky Charms au întreținut atmosfera în parcul Herăstrău preț de mai bine de o oră, cu mai multe romanțe din repertoriul unor celebri artiști români, transpuse în ritmuri de jazz. Totodată, ei au interpretat și câteva piese de pe albumul „Cloud”, printre care și „Chemistry”, melodia cu care au reuşit performanţa de a ajunge în finala Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți.

Concertul din parcul Herăstrău a fost primul din seria de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor susține în această lună. Următoarele două concerte din cadrul festivalului „Jazz`n Foișor” vor avea loc pe data de 17 august în parcul Cișmigiu și pe 24 iunie în parcul Kiseleff.

„Jazz’n Foișor” le propune bucureștenilor o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, festivalul dorește să le ofere tinerilor posibilitatea de a asculta muzică de calitate într-un cadru verde și relaxant. Intrarea este liberă.

 

Afis Jazz`n Foisor

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.