Susține și tu campania ”București zâmbește”!

0

Centrul Mandarin, singurul din tara care practica terapia prin ras, joc si veselie, deruleaza o campanie de crowdfunding pentru finantarea proiectului lor ‘Bucuresti, zambeste!’.

DSC_0054

”București zâmbește” este proiectul nostru de suflet ce a adus zeci de zâmbete pe fețe bucureștenilor. Anul trecut am inițiat acest minunat proiect care are ca scop readucerea zâmbetului pe fețele oamenilor și reamintirea de micile bucurii ale vieții. Un balon al copilăriei, un răvaș cu un gând frumos și o fotografie ne-au ajutat în acest sens.

crestem ideiPentru că a adus atât de multă bucurie, ne dorim să îl continuăm și anul acesta și de data acesta avem și susținători: platforma de corwdfunding Crestemidei.ro ne susține în a găsi cât mai mulți oameni dornici să ni se alăture în a aduce zâmbetul în suflet celor ce au uitat să fie optimiști.

DSC_0029

Dacă te numeri printre oamenii care doresc să ne susțină, intră pe linkul http://crestemidei.ro/Bucurestizambeste?locale=ro și alătură-te nouă cu ce suma poți și dorești.

Zâmbet din zâmbet se face!

DSC_0074

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează