Susține și tu campania ”București zâmbește”!

0

Centrul Mandarin, singurul din tara care practica terapia prin ras, joc si veselie, deruleaza o campanie de crowdfunding pentru finantarea proiectului lor ‘Bucuresti, zambeste!’.

DSC_0054

”București zâmbește” este proiectul nostru de suflet ce a adus zeci de zâmbete pe fețe bucureștenilor. Anul trecut am inițiat acest minunat proiect care are ca scop readucerea zâmbetului pe fețele oamenilor și reamintirea de micile bucurii ale vieții. Un balon al copilăriei, un răvaș cu un gând frumos și o fotografie ne-au ajutat în acest sens.

crestem ideiPentru că a adus atât de multă bucurie, ne dorim să îl continuăm și anul acesta și de data acesta avem și susținători: platforma de corwdfunding Crestemidei.ro ne susține în a găsi cât mai mulți oameni dornici să ni se alăture în a aduce zâmbetul în suflet celor ce au uitat să fie optimiști.

DSC_0029

Dacă te numeri printre oamenii care doresc să ne susțină, intră pe linkul http://crestemidei.ro/Bucurestizambeste?locale=ro și alătură-te nouă cu ce suma poți și dorești.

Zâmbet din zâmbet se face!

DSC_0074

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.