Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sustine ROMANIA de IMPACT! Cu 2 Euro prin SMS la 8822!

0
Sustine ROMANIA de IMPACT! Cu 2 Euro prin SMS la 8822!
Numar valabil in retelele Orange si Vodafone.
Fundatia Noi Orizonturi desfasoara pana pe 1 februarie 2012 campania nationala „ROMANIA de IMPACT”. Mii de tineri si voluntari din intreaga tara participa si ne arata o alta fata a Romaniei: implicata, activa, de succes.

Corneliu Porumboiu si Tudor Chirila sprijina campania ROMANIA de IMPACT si sustin tinerii din Cluburile IMPACT. Realizat de Corneliu Porumboiu, spotul campaniei il are in rolul principal pe Tudor Chirila care explica in ce fel tinerii din IMPACT se implica in comunitate si au o atitudine orientata spre rezolvarea de probleme. Te poti implica alaturi de Corneliu si de Tudor pentru a sustine IMPACT prin donatii de 2 Euro prin SMS la 8822 in perioada campaniei.

ROMANIA de IMPACT te asteapta pe www.noi-orizonturi.ro si www.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi.

„M-am alaturat acestei campanii pentru ca imi plac oamenii care lupta si care nu abandoneaza”, spune Tudor Chirila. „Romania are destula blazare iar spiritul de echipa lipseste adesea. Clasele sociale sunt scindate. Cum ar putea fi un tanar motivat astazi? Foarte greu. De aceea intitiativa, entuziasmul si actiunile celor de la IMPACT cred că merita sprijinite”, adauga Tudor.

 

„Cluburile IMPACT sunt un instrument puternic de schimbare sociala unde tinerii invata sa identifice probleme din comunitate, sa gandeasca si sa lucreze impreuna, sa scrie si sa implementeze proiecte in folosul comunitatii”, explica Dana Bates, Fondator si Director Executiv al Fundatiei Noi Orizonturi. „Proiectele realizate de tineri sunt principalul instrument de invatare in IMPACT si aduc schimbarea sociala in comunitate, dar mai ales pentru tineri. IMPACT ajuta tinerii sa se imbunatateasca atat pe sine cat si societatea”, adauga Dana Bates.

Sustine Programul IMPACT si educatia tinerilor din Romania donand 2 Euro prin sms la 8822!

Daca nu esti indiferent fata de tineri, educatie si comunitate investeste alaturi de Fundatia Noi Orizonturi in tinerii de IMPACT.
Numar valabil in retelele Orange si Vodafone.Nu se percepe TVA. Numere de relatii cu clientii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) si 0721 578 163 (Vodafone). Program de functionare de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.