Susține proiectul Banca de Alimente de la Crucea Roșie! 21 decembrie în Real Vitan București

0

Vă invităm să susţineţi proiectul –  Banca de Alimente

Crucea Roşie Română desfăşoară de doi ani proiectul Banca de Alimente, o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici.

Cu această ocazie, în data de 21 decembrie, în intervalul 18:00 – 20:00, Crucea Roşie desfăşoară în Real Vitan un eveniment prin intermediul căruia câteva vedete vor indemna oamenii aflaţi în febra cumpărăturilor să se oprească o secundă pentru a dona un aliment pentru cei mai puţin norocoşi.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii/sponsorizări, stocarea şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Bucureşti şi din ţară.

Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt bătrânii, familiile cu mulţi copii şi situaţie materială precară, familiile monoparentale, copiii cu dizabilităţi proveniţi din familii sărace, ajungând la peste 43 856 familii /persoane singure.

În prezent, proiectul se derulează în 29 filiale de Cruce Roşie, 6 din Bucureşti şi 23 din judetele Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Ilfov, Sibiu, Suceava, Vrancea, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Prahova, Satu Mare, Timiş şi Mehedinţi, la nivelul fiecărui judeţ şi sector al municipiului Bucureşti existând câte o filială de Cruce Roşie.

Facem un apel către toţi cei care au posibilitatea să facă o donaţie în oricare dintre magazinele partenere din Bucureşti şi din ţară: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Angst,  Cora Cluj, Pizza Hut şi KFC.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează