Susține proiectul Banca de Alimente de la Crucea Roșie! 21 decembrie în Real Vitan București

0

Vă invităm să susţineţi proiectul –  Banca de Alimente

Crucea Roşie Română desfăşoară de doi ani proiectul Banca de Alimente, o soluţie imediată de ajutorare a persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte mici.

Cu această ocazie, în data de 21 decembrie, în intervalul 18:00 – 20:00, Crucea Roşie desfăşoară în Real Vitan un eveniment prin intermediul căruia câteva vedete vor indemna oamenii aflaţi în febra cumpărăturilor să se oprească o secundă pentru a dona un aliment pentru cei mai puţin norocoşi.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente neperisabile în depozitele Crucii Roşii prin donaţii/sponsorizări, stocarea şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Bucureşti şi din ţară.

Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt bătrânii, familiile cu mulţi copii şi situaţie materială precară, familiile monoparentale, copiii cu dizabilităţi proveniţi din familii sărace, ajungând la peste 43 856 familii /persoane singure.

În prezent, proiectul se derulează în 29 filiale de Cruce Roşie, 6 din Bucureşti şi 23 din judetele Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Ilfov, Sibiu, Suceava, Vrancea, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Prahova, Satu Mare, Timiş şi Mehedinţi, la nivelul fiecărui judeţ şi sector al municipiului Bucureşti existând câte o filială de Cruce Roşie.

Facem un apel către toţi cei care au posibilitatea să facă o donaţie în oricare dintre magazinele partenere din Bucureşti şi din ţară: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Angst,  Cora Cluj, Pizza Hut şi KFC.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează