Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susține antrenorii civici de la CeRe

0

Este a patra vară în care participăm la Swimathon, cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru cauze civice și sociale.   An de an povestea CeRe a reuşit să convingă juriul Swimathon, înotătorii şi donatorii despre importanța implicării pe termen lung a cât mai multor grupuri civice şi organizaţii, în echilibrarea relaţiei de putere între cetăţeni şi administraţie.

unnamed

Au înotat pentru noi oameni din grupurile cu care lucrăm, corporatiști și creativi, ba chiar și secretari de stat. Toți au înotat și au strâns bani pentru ca CeRe să poată răspunde, la cerere, unui număr în creştere de oameni şi organizaţii, care au nevoie de îndrumare pentru a reuşi să schimbe decizii publice nedrepte. Anul acesta intrăm în bazinul Swimathon cu două echipe de înotători care se simt ca peștii în apă atunci când au ocazia să susțină cauze civice, în interesul comunității.

Anul acesta suntem „Antrenori civici” la Swimathon, iar donaţiile voastre ne vor ajuta să ne fortificăm echipele de grupuri civice sau organizaţiile care ne vor lângă ele, în acţiuni care ţintesc primării sau ministere sau campanii mai ample, pentru schimbarea unor politici publice.

Susţine antrenamentele civice pe care le oferim grupurilor şi organizaţiilor neguvernamentale cu care lucrăm şi donează pentru păstrarea tonusului civic în comunitate.

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.