Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sustenabilitatea şi raportarea non-financiară, în vizorul specialiştilor prezenţi în cadrul evenimentului Sustainability: Shaping the future of brands

0

O nouă ediție a evenimentului Sustainability: Shaping the future of brands, organizat de Idea Events împreună cu Asociația Together for a Better Tomorrow, va avea loc în data de 5 iunie. Speakerii invitaţi vor analiza cele mai recente trenduri în domeniul raportării non-financiare, vor comunica audienţei de ce sustenabilitatea reprezintă o parte integrantă a misiunii şi valorii companiei şi cum pot brandurile să evolueze prin inovație şi dezvoltare durabilă.

Un întreg panel va fi dedicat problematicii raportării non-financiare, iar Rumyana Taneva, Corporate & Stakeholder Engagement Coordinator Global Reporting Initiative (GRI) şi Cristina Bălan, Managing Partner CSR BootIQ, vor vorbi despre cum poate fi integrată sustenabilitatea în strategia de business, beneficiile în relațiile cu stakeholderii și ultimele noutăți în materie de raportare a sustenabilităţii. Cristina Bălan, Managing Partner CSR BootIQ și reprezentant autorizat Carbon Disclosure Project (CDP) în România, va vorbi și despre importanţa raportării impactului de mediu, ce măsuri trebuie luate în vederea reducerii amprentei de carbon şi cum pot companiile să își îmbunătățească modul de prezentare a informațiilor, strategiei și performanței în legătură cu schimbările climatice.

Li se vor alătura discuţiilor reprezentanți ai unor branduri românești și internaționale, implicate activ în proiecte de CSR și cu strategii de sustenabilitate bine conturate. Printre ei se numără Mircea Ilie – Sustainability Leader IKEA, Camelia Dragomirescu – Director Marketing Policolor, Kasia Brzozowska – PR & Marketing Manager H&M, Rodica Ionescu – PR Manager Trust Motors (Citroen & Peugeot), Alexandru Nicola – Sales Manager Renovatio.

Conferința le va oferi participanților atât informații teoretice, dar și exemple concrete de punere în practică a directivelor de raportarea sustenabilității și de conturare a unor strategii de dezvoltare durabilă.

Un eveniment recomandat specialiștilor din domeniile:

CSR | Sustenabilitate | Marketing | Comunicare | PR | Brand Management | Business Development | Corporate & Public Affairs | HR

Despre organizator și co-organizator:

Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private pentru clienții săi exclusiviști, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale. Debutul a fost marcat de o serie de premiere: Idea Events a organizat prima conferință din România dedicată mobilității electrice, a adus pentru prima oară în România un reprezentant Global Reporting Initiative, care a tratat problematica raportării non-financiare și i-a avut ca invitați speciali pe arhitecții celei mai sustenabile clădiri de învățământ din Europa sau pe reprezentanții biroului de arhitectură care a proiectat prima clădire acreditată Well din Europa. În prezent, Idea Events continua să își dedice întreaga activitate organizării de evenimente și campanii memorabile, care se diferențiază prin subiectele unice și profesionalismul execuției.

Asociația Together for a Better Tomorrow are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabila.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.