Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Surprinde #SarbatografiiFrumoase cu F64

0

Recomandările F64 de cadouri de Crăciun pentru #SărbătografiiFrumoase

Cele mai frumoase momente din timpul sărbătorilor de iarnă sunt clipele petrecute cu cei dragi, călătoriile și dăruirea acelor cadouri pe care știi că oamenii și le doresc. Pentru toate acestea, F64 a pregătit o campanie specială, denumită „Sărbătografii Frumoase“, și a alcătuit o listă cu sfaturi și gadgeturi perfecte pentru toți iubitorii de fotografie.

f64_sarbatografii-frumoase2

Gadgeturi și cadouri pentru sărbători

Fie că sărbătorile sunt petrecute în vacanță, la schi sau acasă, împreună cu părinți și toți ceilalți dragi, lista pentru „Moș Crăciun“ ar trebui să cuprindă tot ce e nevoie pentru a surprinde cadre memorabile. Astfel, F64 recomandă de la filtre foto, care pun într-o lumină nouă orice peisaj, și lentile sau blițuri pentru telefon, inclusiv fisheye, până la imprimante foto care să îi ajute pe utilizatori să împărtășească în format fizic cadrele surprinse. Un cadou foarte bun poate fi însă și un voucher pentru cumpărături la F64.

De asemenea, pentru toți cei care sunt conectați cu mediul digital și doresc să-și actualizeze gadgeturile sau să profite de ocazia sărbătorilor pentru a oferi cadouri ingenioase celor dragi, F64 are la ofertă de Crăciun mii de produse. De la smartwatch-uri și brățări de fitness, pentru cei care preferă mobilitatea, până la cele mai noi modele de smartphone-uri, drone sau aparate foto DSLR și chiar accesorii utile precum boxe portabile, trepieduri, joystick-uri de gaming, precum și electronice: televizoare 4K și becurile cu LED, pe toate le puteți găsi la preț redus la F64 cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Serviciul de printing al F64 le poate veni în ajutor tuturor iubitorilor de fotografie printată, fără nevoia unei imprimante acasă. Colecția de cadre memorabile surprinse de sărbători poate fi cuprinsă într-o fotocarte sau într-un album clasic. De asemenea, sunt disponibile diverse hârtii fotografice și în dimensiuni diferite pentru printuri individuale. Ba chiar un tablou cu un peisaj spectaculos poate fi cel mai frumos cadou după sărbători. Nu în ultimul rând, pot fi realizați fotomagneți care să „împodobească“ frigiderul.

Pentru mai multe sfaturi despre ce să țină cont un fotograf pasionat de realizarea unor fotografii de iarnă reușite, F64 oferă gratuit un e-book: „Fotografii de iarnă reușite în 7 pași” care poate să fie descărcat de aici. De asemenea, următoarele teme din concursul „Misiune fotografică: 0015“ se adresează chiar iubitorilor de iarnă și momente speciale în familie. Oricine poate încărca pe pagina concursului o fotografie în care să arate cât de frumoase vede sărbătorile și poate câștiga unul dintre cele 15 premii săptămânale oferite de F64 în acest concurs. Sau la final, o dronă, un smartphone de ultimă generație sau un weekend la munte.

Despre F64

Cu o experiență de 15 de ani pe piața românească, F64 este cel mai mare retailer de echipamente și accesorii pentru imagine (foto și video). Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel și cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 operează atât magazinul online f64.ro, cât şi unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune. F64 a înregistrat în 2015 o creştere de 8% a cifrei de afaceri, ajungând până la 101,2 milioane de lei (22,8 milioane de euro), în condițiile unei scăderi a pieţei foto cu 12,4% (27 milioane de euro).

Compania a primit recunoașteri precum cel mai bun magazin IT & C în cadrul GPeC 2015, Magazinul online al anului 2015 în cadrul Romanian E-commerce Gala Awards, precum și premiul pentru cel mai bun blog de companie în 2016 (acordat în cadrul Webstock).

Pentru noutățile legate de domeniul foto și F64, vizitați f64.ro și urmăriți-ne pe  Instagram, Facebook, și Twitter.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.