Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Superinvitație la summitul UnlimitU

0

V-aţi înscris la summitul UnlimitU, primul summit de dezvoltare personală din România, care are loc pe 22 şi 23 septembrie 2018, la Bucureşti? Sunt 22 de teme din toate domeniile de interes – RELAŢII, SĂNĂTATE, SUCCES, BANI, cu speakeri români de top, în două zile pline de poveşti de succes, bună dispoziţie, metode practice şi experienţe intense care pot transforma esenţial viaţa celor care iau parte la eveniment.

Pentru că ştim că nu vreţi să rataţi acest eveniment, vă adresăm o superinvitaţie: PRIMII 50 DE PARTICIPANŢI care se înscriu şi achită taxa de înscriere între 11 şi 13 septembrie vor primi o reducere de 50% din taxa de înscriere, adică plătesc doar 100 EURO în loc de 195 euro. Folosiţi la înscriere CODUL UU50 pentru a putea beneficia de această reducere importantă.

Intraţi ACUM pe www.unlimitu.ro şi deveniţi coautori ai unui moment (istoric) de validare a unei veritabile şi puternice comunităţi de români pasionați de tot ceea ce reprezintă educația pentru dezvoltare personală în toate domeniile de interes ale vieţii.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.