SUPBoat Bucharest si Start-up Chile, programul care sustine mediul antreprenorial

0

SUPBoat Bucharest si Start-up Chile -programul care sustine mediul antreprenorial

Start-Up Chile este programul creat de Guvernul Chilian cu scopul de a atrage antreprenori cu potenţial ridicat. Află mai multe despre program şi înscriere la SUPBoat Bucharest, luni 10 iunie ora 18:00 la TechHub Bucharest.

Pentru participare la eveniment inscrie-te aici: www.meetup.com/startupchile/events/121478162

Mai multe despre eveniment aici: bucharest.techhub.com/events/start-up-chile-supboat-bucharest

Evenimentul de la Bucureşti  va fi găzduit de Denis Todirică, fondatorul Glazeon, primul start-up-ul romanesc acceptat de programul Start-up Chile in 2012.

Celelalte echipe romanesti care au mai fost selectate in program sunt:

  • Community Cloud
  • Presstler
  • UofSkills
  • Appscend
  • Worksurfers

Glazeon este o platforma prin care poti sa ajuti prin ceea ce cumperi zilnic. Tot ce trebuie sa faci e sa cumperi de la unul din parteneri, sa ceri cartonasul Glazeon, apoi  adaugi codul primit pe www.glazeon.com si alegi cauza spre care vrei sa donezi.

Mai multe despre programul Start-up Chile pe startupchile.org/.
start up chile imagine cheerleaders

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează