SUPBoat Bucharest si Start-up Chile, programul care sustine mediul antreprenorial

0

SUPBoat Bucharest si Start-up Chile -programul care sustine mediul antreprenorial

Start-Up Chile este programul creat de Guvernul Chilian cu scopul de a atrage antreprenori cu potenţial ridicat. Află mai multe despre program şi înscriere la SUPBoat Bucharest, luni 10 iunie ora 18:00 la TechHub Bucharest.

Pentru participare la eveniment inscrie-te aici: www.meetup.com/startupchile/events/121478162

Mai multe despre eveniment aici: bucharest.techhub.com/events/start-up-chile-supboat-bucharest

Evenimentul de la Bucureşti  va fi găzduit de Denis Todirică, fondatorul Glazeon, primul start-up-ul romanesc acceptat de programul Start-up Chile in 2012.

Celelalte echipe romanesti care au mai fost selectate in program sunt:

  • Community Cloud
  • Presstler
  • UofSkills
  • Appscend
  • Worksurfers

Glazeon este o platforma prin care poti sa ajuti prin ceea ce cumperi zilnic. Tot ce trebuie sa faci e sa cumperi de la unul din parteneri, sa ceri cartonasul Glazeon, apoi  adaugi codul primit pe www.glazeon.com si alegi cauza spre care vrei sa donezi.

Mai multe despre programul Start-up Chile pe startupchile.org/.
start up chile imagine cheerleaders

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.