Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Suntem in cautarea a noi BYP-isti. Ajuta-ne!

0

Echipa BYP – Beyond Youth Potential cauta tineri dornici de a se dezvolta atat personal cat si profesional. Motto-ul nostru? Do more! Zilnic. Pentru ca putem si pentru ca vrem!

BYP-istii se ghideaza dupa sase valori principale: socializare, responsabilitate, initiativa, creativitate,pasiune si teamwork. Ne place sa ne distram muncind, iar posibilitatea de a creste, de a experimenta, de a vedea puse in practica ideile noastre ce sunt apreciate de catre cei din jur, ne motiveaza in permanenta!

Avem patru departamente in cadrul carora poti si tu activa, Team Leaderii acestora ajutandu-te sa te dezvolti asa cum iti doresti. In cadrul departamentului de autofinantare vei putea sa organizezi evenimente, petreceri si sa contribui la finantarea proiectelor BYP prin activitati diverse. Departamentul de marketing iti va arata cum se creaza, mentine si promoveaza imaginea unui ONG sau a proiectelor acestuia, de aceea departamentul project management este unul important. Toti BYP-istii au fost selectati de catre departamentul de resurse umane, acesta asigurandu-se ca suntem pe drumul bun in permanenta, ca nu uitam de obiectivele personale, dezvoltandu-ne in permanenta impreuna cu organizatia si ca afisam in permanenta un zambet sincer.

Ne mandrim mereu cu voluntarii nostri si le aratam acest lucru deseori prin intermediul proiectelor noastre interne: A Better YOUth Everyday, Olimpiada BYP si actiunile incadrate in Going BYP etc., ce le sunt dedicate. Fara ei, toate proiectele ar ramane la stadiul de idei. Fara ei, BYP nu ar exista!

Formularul de inscriere poate fi gasit aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.