Suntem in cautarea a noi BYP-isti. Ajuta-ne!

0

Echipa BYP – Beyond Youth Potential cauta tineri dornici de a se dezvolta atat personal cat si profesional. Motto-ul nostru? Do more! Zilnic. Pentru ca putem si pentru ca vrem!

BYP-istii se ghideaza dupa sase valori principale: socializare, responsabilitate, initiativa, creativitate,pasiune si teamwork. Ne place sa ne distram muncind, iar posibilitatea de a creste, de a experimenta, de a vedea puse in practica ideile noastre ce sunt apreciate de catre cei din jur, ne motiveaza in permanenta!

Avem patru departamente in cadrul carora poti si tu activa, Team Leaderii acestora ajutandu-te sa te dezvolti asa cum iti doresti. In cadrul departamentului de autofinantare vei putea sa organizezi evenimente, petreceri si sa contribui la finantarea proiectelor BYP prin activitati diverse. Departamentul de marketing iti va arata cum se creaza, mentine si promoveaza imaginea unui ONG sau a proiectelor acestuia, de aceea departamentul project management este unul important. Toti BYP-istii au fost selectati de catre departamentul de resurse umane, acesta asigurandu-se ca suntem pe drumul bun in permanenta, ca nu uitam de obiectivele personale, dezvoltandu-ne in permanenta impreuna cu organizatia si ca afisam in permanenta un zambet sincer.

Ne mandrim mereu cu voluntarii nostri si le aratam acest lucru deseori prin intermediul proiectelor noastre interne: A Better YOUth Everyday, Olimpiada BYP si actiunile incadrate in Going BYP etc., ce le sunt dedicate. Fara ei, toate proiectele ar ramane la stadiul de idei. Fara ei, BYP nu ar exista!

Formularul de inscriere poate fi gasit aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează