Suntem bucătari tradiționali, magicieni și oratori:)

0

Suntem călători! Ne-am întors din Iași fix în mansardă cu dor de voi și dor de ducă. Să vedem ce ne-aduce săptămâna și-unde ajungem la sfârșitul ei. Ne uităm în noi și vedem unde greșim, uităm de noi și ne lăsăm purtați în pași de dans pe liniile vieții, vorbim cu tîlc, facem magii, ne scoatem blugii la purtare și coacem ca la mama acasă.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Marți, 24 ianuarie, de la ora 19:00, venim cu noi în buzunar și ne descoasem de greșeli. Cristina   Băzăvan, mentor în incubator, ne sfătuiește și ne dă curaj să fim noi și să ne asumăm ceea ce facem.  Suntem deschiși !

Miercuri, 25 ianuarie, ne vedem la ora 19 :00, cu partenerul de mână, să învățăm noi mișcări de west coast swing.  Muzica e la alegere căci poți dansa pe absolut orice și chiar am încercat. Ne îmbrăcăm comod și ne punem pasul la-ncercare. Suntem dansatori !

 

Joi, 26 ianuarie, te invităm să iei loc pe cele patru scaune pregătite de Mircea Dima. Dacă nu ști ce să spui, hai să învățăm cum să ne purtăm cu cei din jurul nostru. De la ora 19:00, sus în mansardă, suntem ascultători !

Si pentru că ni s-a face dor de jonglerie așa că ne încingem neastâmpărul cu TricTruc107.

Vineri, 27 ianuarie, nu mai târziu de ora 19:00, ne punem iarăși palmele pe masă și tragem cu urechea. Poliana ne duce în lung și-n lat și trage linie. Hai să ne citim la chiromanție până ni se închid ochii.

Sâmbătă, 28 ianuarie, începem de la ora 11:00, cu vorbitorium. Ne inițiem, vorbim despre vrute și nevrute până reușim să spunem ce avem de spus. Încă puțin!

Ne e poftă de mai mult așa că hai s-o coacem! De la ora 15:00, ne suflecăm mânecile și pornim cuptorul, iar  meșterul nostru, Iulian, ne va învăța să facem pâine tradițională. Ia cu tine un vas și o pungă de făină și restul vine de la sine. Suntem bucătari!

Te-am vrăjit și rămâi la noi să descoperi magia cărților de joc. De la ora 19:00, te ținem două ore cu pachetul de cărți în mână și cu privirea ageră. Andrei Isfan ne arată un nou truc și ne face magicieni!

Duminică, 29 ianuarie, ne trezim cu fața la Laura, meșterița noastră, să ne mai decupăm blugii puțin. De la ora 11:00, lipim mărgele, ne lipim și noi de ele și plecăm acasă cu o fantezie din denim.

Nu ne-am săturat cu pâinea de ieri și scoatem iarăși șorțul la purtare. De la ora 15:00, ne vedem în bucătărie să frământăm până se coace pâinea tradițională.

Gata! Acum ești orator! De la ora 19:00 la 22:00, faci ultimele retușuri, spui ce ți-a plăcut și cum ești acum la ultima întâlnire de vorbitorium.

A trecut săptămâna și suntem incubator107:)

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează