„Sunt Alexandru Tomescu si te invit sambata, 21 septembrie, la orele 19:00, in Piata Festivalului George Enescu”

1

Sunt Alexandru Tomescu si te invit sambata, 21 septembrie, la orele 19:00, in Piata Festivalului George Enescu, unde voi sustine un scurt concert la vioara in beneficiul unei cauze in care cred: Restaurarea bisericii de lemn din Ursi 

 

Te invit sa fii maine acolo pentru un moment special si pentru a te alatura cauzei pe care o sustin pe Bursa Binelui, platforma BCR care aduce impreuna oamenii cu organizatiile care fac fapte bune in comunitate.

Alaturi de mine, si alti artisti isi doneaza actul artistic pentru o cauza buna. Initiativa face parte dinBucurestiul Creativ (parte a Festivalului George Enescu) si isi propune sa puna arta in slujba binelui.

Ne vedem maine?

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează