Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sun Plaza recreează „Pădurea Fermecată”, în cadrul Floral Expo 2019

0
  • Expoziția va cuprinde 1500 de flori și plante din aproximativ 30 de specii
  • Evenimentul se desfășoară în Sun Plaza, în perioada 12-26 aprilie

București, 9 aprilie – Sun Plaza invită bucureștenii să pășească într-o lume de basm și să descopere povestea florilor din Pădurea Fermecată”, în cadrul „Floral Expo”, ediția 2019. Expoziția va debuta pe 12 aprilie și le va oferi vizitatorilor o experiență senzorială inedită prin parfumul a 1500 de flori și plante din aproximativ 30 de specii (orhidee, trandafiri, crizanteme, iedere, etc.) și a aerului de poveste adus prin arhitectura expoziției.

Primăvară este acel anotimp încărcat de inspirație și culoare, este momentul în care simțim mirosul de iarbă verde, parfumul ușor de flori care se răspândește în aer și ne bucurăm de natură. Ne-am propus, încă de la deschiderea centrului comercial, să aducem primăvara în Sun Plaza, să le creăm celor care ne calcă pragul acea experiență diferită cu iz de parfum și culoare. Așa am ajuns să creăm anual Floral Expo, un eveniment deja cu tradiție pentru Sun Plaza, prin care am reușit să surprindem de la o ediție la alta.”, au explicat reprezentanții Sun Plaza.

Pădurea Fermecată” din Sun Plaza va fi formată din trei zone situate la parterul Sun Plaza. Prima dintre ele,Aleea din Pădure”, va avea forma unui tunel realizat din arcade cu flori la ambele intrări. Tunelul va avea un aspect natural, asimetric, în așa fel încât vizitatorii să se simtă ca într-o pădure în care florile și plantele conturează armonios peisajul de poveste. Pentru acest decor, maeștrii florari vor folosi aproximativ 500 de flori naturale și 80 de plante.

Drumul din pădure continuă spre Căsuța din pădure”, a doua zonă din cadrul expoziției. Pentru construcția ei, rondele din lemn și bucăți de gazon artificial vor fi integrate armonios. Căsuța va fi decorată cu aproximativ 400 de flori și 80 de tipuri de plante și le va permite curioșilor să călătorească pentru o scurtă perioadă de timp în poveștile copilăriei.

Traseul se încheie în „Poiana din poveste”, spațiu de relaxare, format din bănci din lemn decorate cu iederă artificială și gazon, un alt colț de basm din „Pădurea Fermecată”.

Floral Expo se află la cea de-a noua ediție și poate fi vizitată în Sun Plaza, în perioada 12-26 aprilie, între orele 10:00 și 22:00.

Despre Sun Plaza:

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.

Mai multe detalii găsiți pe www.sun-plaza.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.