Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sun Plaza împlinește dorințe pentru copiii din Asociația Help Autism

0

Marți, 16 decembrie, Sun Plaza Shopping Center deschide seria de activități dedicate copiilor din centrele Help Autism și vizitatorilor mici din mall. Astfel, până pe 22 decembrie, în zona food court, cei mici se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun și de o piesă de teatru pusă în scenă de Teatrul Plai, iar adulții vor avea ocazia să afle și să sprijine la rândul lor Asociația Help Autism și cei 170 de copii care primesc sprijin constant.

Aceste momente sunt urmarea campaniei „Dorinţele împlinesc dorinţe”, prin care Sun Plaza a împlinit dorinţele a trei dintre vizitatorii săi în luna noiembrie şi, acum, dorinţele a 170 de copii cu tulburări din spectrul autist.

helpautism_terapie2

În zilele de 16, 17 și 18 decembrie, Moș Crăciun îi întâmpină cu daruri, oferite de Cora si Sun Plaza, pe copiii din cele 3 centre Help Autism din București și pe prietenii lor, ca o recompensă pentru sârguința zilnică de care dau dovadă în orele de terapie dar și pentru generozitatea cu care reușesc să-și uimească părinții, echipa de terapeuți și prietenii cu progresele pe care le fac spre recuperare.

Pe 21 si 22 decembrie, începând cu ora 18:00, toți copiii sunt așteptați să vizioneze piesa interactivă „Fata Babei și Fata Moșului” interpretată de Teatru Plai formată din tinerii actori, Daniel Lungu și Isidor Popescu.

Campania de CSR desfășurată de Sun Plaza și Asociația Help Autism este rezultatul unei colaborări îndelungate, parte a eforturilor comune de promovare a generozității și implicării active. De altfel, voluntarii Help Autism vor fi prezenți la Sun Plaza pentru a spune poveștile copiilor din asociație și pentru a oferi celor interesați un instrument simplu de sprijin. Doritorii pot completa promisiuni de donație sau dona online. Suma propusă de asociație este de 1 leu pe zi timp de un an, fiecare donator poate opta pentru a susține una din cele 3 direcții de intervenție: diagnostic gratuit, terapie gratuită sau deschiderea de noi centre.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.