Summer Party – petrecere caritabilă SMILE” / 17 decembrie in Bucuresti

0

Marti, 17 decembrie, începând cu orele 20:00, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine organizează, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, petrecerea caritabilă Summer Party, eveniment ce va avea loc în clubul Hangover (Bucuresti,strada Selimbar, nr. 1).

Campania umanitara “SMILE” se află la cea de-a XVII- a ediţie, şi, de această dată,  îsi propune să vină în spijinul copiilor de la Centrul Social „Sfânta Macrina”. Toate încasările obţinute de pe urma vânzării biletelor pentru petrecere vor fi folosite exclusiv pentru cadourile ce vor aduce zîmbetul pe chipul celor ce se află într-o situaţie mai mult decât nefericită. Copilașii vor avea parte și de un moment special pregătit de cei de la Bond’n’Bake, care va completa atmosfera de sărbătoare.

Luni, 2 decembrie, voluntarii ASLS au dat startul campaniei. Studenţii au fost încurajaţi să le facă o vizită  la infodesk-urile din sediile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine – Edgar Quinet nr. 5-7 şi Pitar Moş nr. 7-13, unde, în schimbul unei donaţii constând în bani sau jucării, rechizite, articole vestimentare, au fost răsplătiţi cu obiecte handmade, ceai cald, dulciuri şi fructe. De asemenea, anul acesta va exista și o cutie de donații ambulantă, care va trece prin diverse cămine, pentru cei care nu au reușit să treacă pe la infodesk-uri.

ASLS promite o petrecere de neuitat, presărată cu surprize şi momente artistice pe gustul tuturor. Vom aduce spiritul verii înapoi pentru o seară ca să ne încălzim în această iarnă friguroasă, ne vom înarma cu voie bună și vom petrece până dimineața.

Biletele se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 şi Pitar Moş 7-13, în intervalul orar 10:00-16:00, sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 10 lei.

Detalii se găsesc pe :www.facebook.com/ASLSRomania ,www.asls.rolimbi-straine.ro

afis_petrecere_ONLINE

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează