Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Summer Party – petrecere caritabilă SMILE” / 17 decembrie in Bucuresti

0

Marti, 17 decembrie, începând cu orele 20:00, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine organizează, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, petrecerea caritabilă Summer Party, eveniment ce va avea loc în clubul Hangover (Bucuresti,strada Selimbar, nr. 1).

Campania umanitara “SMILE” se află la cea de-a XVII- a ediţie, şi, de această dată,  îsi propune să vină în spijinul copiilor de la Centrul Social „Sfânta Macrina”. Toate încasările obţinute de pe urma vânzării biletelor pentru petrecere vor fi folosite exclusiv pentru cadourile ce vor aduce zîmbetul pe chipul celor ce se află într-o situaţie mai mult decât nefericită. Copilașii vor avea parte și de un moment special pregătit de cei de la Bond’n’Bake, care va completa atmosfera de sărbătoare.

Luni, 2 decembrie, voluntarii ASLS au dat startul campaniei. Studenţii au fost încurajaţi să le facă o vizită  la infodesk-urile din sediile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine – Edgar Quinet nr. 5-7 şi Pitar Moş nr. 7-13, unde, în schimbul unei donaţii constând în bani sau jucării, rechizite, articole vestimentare, au fost răsplătiţi cu obiecte handmade, ceai cald, dulciuri şi fructe. De asemenea, anul acesta va exista și o cutie de donații ambulantă, care va trece prin diverse cămine, pentru cei care nu au reușit să treacă pe la infodesk-uri.

ASLS promite o petrecere de neuitat, presărată cu surprize şi momente artistice pe gustul tuturor. Vom aduce spiritul verii înapoi pentru o seară ca să ne încălzim în această iarnă friguroasă, ne vom înarma cu voie bună și vom petrece până dimineața.

Biletele se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 şi Pitar Moş 7-13, în intervalul orar 10:00-16:00, sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 10 lei.

Detalii se găsesc pe :www.facebook.com/ASLSRomania ,www.asls.rolimbi-straine.ro

afis_petrecere_ONLINE

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.