Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Summer Haggle (Târguiala de vară) va avea loc sâmbăta 02 Iulie în Grădina Sticlarilor

0

Summer Haggle (Târguiala de vară) va avea loc sâmbăta 02 Iulie în Grădina Sticlarilor, Str. Vasile Lascăr, nr.36. De la ora 12:00 până seara la 19:00 târgoveți cu faimă din edițiile anterioare cât și alții noi, te vor aștepta să negociezi ca-n bazar.

Afis mic

Haggle este un concept nou de targ, ce face fuziune între un Yard Sale și un social party, unde toate prețurile sunt negociate iar ceaiurile, muzica si voia bună sunt ingredientele de baza.

Asa ca te invităm la un ceai special cum doar la noi gasești, să zumzăi un cantec vesel in timp ce te invârți printre felurite lucruri care așteaptă sa fie iubite din nou. Ia-l și pe prietenul tău, sigur nu o să se plictisească pentru că la noi se târguiesc și băieții.

Daca vrei sa te alaturi echipei de targoveti, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com, pentru mai multe detalii.
Linkul extern al evenimentului : https://www.facebook.com/events/1723310564613109/
Intrarea pentru vizitatori este gratuită!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.