Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Summer Dance Festival la Moty Dance!

0

Școala de dans Moty Dance organizează în perioada 16 iulie – 14 august, cel mai mare festival de dans din București,  Summer Dance Festival.

Timp de o lună de zile, 10 dintre cei mai buni coregrafi ai momentului vor susține workshop-uri de dans pasionaților, în cadrul cărora aceștia le vor împărtășii participanților secretele meseriei de dansator și coregraf profesionist.

summer dance

În perioada 16 Iulie – 14 August Moty Dance te invită la workshop! În cadrul acestui eveniment coregrafii Păpu, Fofo, Andu, Mitza, Kotoy, Ioana, Freek, Alex Snopovschi, Bulina și Andrei Minea vă invită la Moty Dance pentru a învața cele mai inedite coregrafii.

O luna de zile, în fiecare miercuri și joi de la ora 19:00 așteptăm toți dansatorii să participe la Dance Class-urile din cadrul Summer Dance Festival. Dansatorii vor descoperii coregraful care va preda în ziua respectivă, când vor ajunge la sală!

Mai multe detalii despre curs puteți găsi pe www.dansatori.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.