Summer Cakes & Waffles, 20 și 21 august @Ceainăria La un Ceai

0

Weekend-ul acesta vă puteți bucura din nou de celebrele waffles  de la ceainăria La un Ceai (ele vor fi servite în intervalul 14:00-19:00).

summercakes

Pe lângă waffles veți găsi două deserturi cu care poate v-ați mai întâlnit în grădina La un Ceai, dacă nu ați făcut-o încă nu vă putem spune decât că trebuie să le încercați:
*Cheesecake cu ananas, cocos și afine*
*Tort cu jeleu de portocale*

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms) sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook

https://www.facebook.com/LaUnCeai.ro/

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Happy TV, Sapte Seri, Subversiv.info, Yum Stops, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk, Happy Channel

*Fotografia din cover/afiș este doar cu titlu de prezentare

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1674617932859804/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.