Summer Acoustic Concert @ Alandala

0

Duminică, 5 iulie,  începând cu ora 18:00 la un nou Summer Acoustic Concert, de această dată pe acorduri clasice oferte de Light Quartet. La apusul soarelui, vom porni într-o o excursie muzicală unde sunetele se împletesc cu armoniile. Plecând de la tango-uri classice și jazz, la coveruri instrumentale, trecând prin muzica de film și ajungând la Beatles, Michael Jackson și alte legende muzicale, va fi un adevărat festin auditiv și pictural.
Ne vom bucura de sinestezia muzicii și a culorilor!
Aduceți o pensulă!

5,07.concert light quartet

În componența trupei:

Elena Albu (vioara I)

Gabriela Buta (vioara II)

Andreea Tudor(viola)

Camelia Iancu (cello)

Nu uitati de rezervari la 0720 326 925 sau 0740 471 901.

Artist support 20 lei

FB event: https://www.facebook.com/events/1450251395276184/

Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează