SUCCESUL – ce este si al cui este?

0

Luni, 29 octombrie 2012, in sala Focus a Centrului Seeds for Happiness BUCURESTI

SUCCESUL – ce este si al cui este?

Un eveniment din seria “Solutii pentru viata cotidiana”, sustinut de Mihai Popa-Radu, coach si fondator al Centrului Seeds for Happiness

Succesul este ceea ce multi oameni cauta in viata. Desi nu exista in scoala o materie numita “Succesul”,  de mici copii suntem “ghidati” catre formularea unui raspuns mai mult sau mai putin explicit de catre parinti, scoala, mass-media, prieteni si partenerii/ partenerele de viata. De cativa ani incoace, de cand cu criza, din ce in ce mai multi oameni considera ca nu mai au success, desi fac tot ceea ce tine de ei pentru a reusi.

Va asteptam luni 29 octombrie incepand cu ora 19.00 la o conversatie pe tema “Succesul – Ce este si al Cui este”, alaturi de Mihai Popa-Radu, cel care a fost desemnat de doua ori Coachul Anului in Romania si care este fondatorul Centrului Seeds for Happiness.

Printre temele abordate se vor numara:  succes versus rezultat; o noua definitie a Succesului;  secretul Succesului pe termen lung;  triunghiul claritatii pentru Succes;  ce inseamna “insuccesul”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.