SUCCESUL – ce este si al cui este?

0

Luni, 29 octombrie 2012, in sala Focus a Centrului Seeds for Happiness BUCURESTI

SUCCESUL – ce este si al cui este?

Un eveniment din seria “Solutii pentru viata cotidiana”, sustinut de Mihai Popa-Radu, coach si fondator al Centrului Seeds for Happiness

Succesul este ceea ce multi oameni cauta in viata. Desi nu exista in scoala o materie numita “Succesul”,  de mici copii suntem “ghidati” catre formularea unui raspuns mai mult sau mai putin explicit de catre parinti, scoala, mass-media, prieteni si partenerii/ partenerele de viata. De cativa ani incoace, de cand cu criza, din ce in ce mai multi oameni considera ca nu mai au success, desi fac tot ceea ce tine de ei pentru a reusi.

Va asteptam luni 29 octombrie incepand cu ora 19.00 la o conversatie pe tema “Succesul – Ce este si al Cui este”, alaturi de Mihai Popa-Radu, cel care a fost desemnat de doua ori Coachul Anului in Romania si care este fondatorul Centrului Seeds for Happiness.

Printre temele abordate se vor numara:  succes versus rezultat; o noua definitie a Succesului;  secretul Succesului pe termen lung;  triunghiul claritatii pentru Succes;  ce inseamna “insuccesul”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează