Studentii au intrarea libera la EUROPAfest

0

Studentii au intrarea libera la EUROPAfest – 100% jazz and more

Bucharest International JAZZ Competition 2013

 

Pentru ca muzica de calitate se invata si se cultiva de tanar, organizatorii festivalului le pregatesc studentilor o mica surpriza. Pentru cei pasionati de muzica, atrasi in special de energia si ritmurile neconventionale de jazz, care doresc sa fie trup si suflet alaturi de artistii de pe scena, intrarea  la concerte este libera. Aceasta initiativa este facuta de EUROPAfest pentru a apropia tinerii de jazz, este un manifest pentru recunosterea muzicii bune.

EUROPAfest 100 % jazz and more prezinta Bucharest International Jazz Competition, ce a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din regiune, fiind cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. Ajuns la editia cu nr. 7, Bucharest International Jazz Competition prezinta o serie de concerte, workshop-uri si jam sessions in perioada 18-25 mai 2013. In cele 8 zile, Bucurestiul se va transforma in capitala jazz-ului mondial.

 

Agenda festivalului:

18 Mai

CHOCOLATE DISASTER – Austria, Germania, Croatia

ANY JAZZ – Spania, Germania

DAN CAVANAGH DALLAS TRIO – SUA

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

19 Mai

HI 5 – Austria

FEDERICO NATHAN QUINTET – Spania, Uruguay, Italia

QUEI DUE – UK, Italia

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

20 Mai

KELZOO – Germania

CATANGA ALEX PADUREANU – Romania

19:00 | Sala ArCub

 

21 Mai

ANTHES BERGLER QUINTET– Germania

LIONEL BOZEK TRIO – Austria

19:00 | Sala ArCub

 

22 Mai

TIPAZBAND – Franta, Mexic, Germania

LESS THAN FOUR – Elvetia, Franta

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

23 Mai

TIME UNITY 4TET – Elvetia, Franta

3 FOREST BAND – Romania

19:00 | Scoala de arte nr. 5

 

25 Mai

FINALA & GALA

19:00 | Teatrul Odeon – Sala Majestic

 

EUROPAfest_poster

Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

www.jmEvents.ro / www.jazzcompetition.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează