Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studentii au intrarea libera la EUROPAfest

0

Studentii au intrarea libera la EUROPAfest – 100% jazz and more

Bucharest International JAZZ Competition 2013

 

Pentru ca muzica de calitate se invata si se cultiva de tanar, organizatorii festivalului le pregatesc studentilor o mica surpriza. Pentru cei pasionati de muzica, atrasi in special de energia si ritmurile neconventionale de jazz, care doresc sa fie trup si suflet alaturi de artistii de pe scena, intrarea  la concerte este libera. Aceasta initiativa este facuta de EUROPAfest pentru a apropia tinerii de jazz, este un manifest pentru recunosterea muzicii bune.

EUROPAfest 100 % jazz and more prezinta Bucharest International Jazz Competition, ce a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din regiune, fiind cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. Ajuns la editia cu nr. 7, Bucharest International Jazz Competition prezinta o serie de concerte, workshop-uri si jam sessions in perioada 18-25 mai 2013. In cele 8 zile, Bucurestiul se va transforma in capitala jazz-ului mondial.

 

Agenda festivalului:

18 Mai

CHOCOLATE DISASTER – Austria, Germania, Croatia

ANY JAZZ – Spania, Germania

DAN CAVANAGH DALLAS TRIO – SUA

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

19 Mai

HI 5 – Austria

FEDERICO NATHAN QUINTET – Spania, Uruguay, Italia

QUEI DUE – UK, Italia

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

20 Mai

KELZOO – Germania

CATANGA ALEX PADUREANU – Romania

19:00 | Sala ArCub

 

21 Mai

ANTHES BERGLER QUINTET– Germania

LIONEL BOZEK TRIO – Austria

19:00 | Sala ArCub

 

22 Mai

TIPAZBAND – Franta, Mexic, Germania

LESS THAN FOUR – Elvetia, Franta

19:30 | Teatrul Odeon – Sala Studio

 

23 Mai

TIME UNITY 4TET – Elvetia, Franta

3 FOREST BAND – Romania

19:00 | Scoala de arte nr. 5

 

25 Mai

FINALA & GALA

19:00 | Teatrul Odeon – Sala Majestic

 

EUROPAfest_poster

Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

www.jmEvents.ro / www.jazzcompetition.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.