Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Strângere de fonduri pentru Casa Ioana, servicii femeilor şi copiilor care se confruntă cu violenţa domestică sau cu lipsa unui adăpost

0

Strângere de fonduri pentru Casa Ioana – 9-12 decembrie 2020

Casa Ioana este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, România, care oferă servicii femeilor şi copiilor care se confruntă cu violenţa domestică, dar şi cu lipsa unui adăpost. Echipa Casa Ioana consideră că fiecare femeie şi copil care se confruntă cu aceste problem au nevoi diferite şi, prin urmare, și-a luat angajamentul de a asigura suport individualizat pentru a satisface aceste nevoi.

În perioada 9-12 decembrie, UK Romania Group în parteneriat cu Fundația Rațiu, Cercul Donatorilor din Londra, Liga Studenților Români din Străinătate filiala UK, Grasp Londra și Societatea Medicală Română din UK organizează un eveniment online de strângere de fonduri, în cadrul căruia puteți participa la diverse activități precum sesiuni de gaming, stand-up comedy, concerte de pian sau licitații. Dacă aveți un talent și doriți să participați la licitația de abilități, vă rugăm să completați următorul document:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SDJ5rlB5F9Lwvq0waWMayudV9lZrBwsbhJwERRx0krg/edit#gid=1386834576

Activitățile principale vor fi:

  • Conversație cu Ian Tilling MBE, fondator Casa Ioanei și Aura Woodward, jurnalist; concert de pian, Cristina Achim (9 decembrie)

  • Jocuri de sociatate (10 decembrie)

  • Sesiune de gaming și eSports împreună cu Unguru Bulan (11 decembrie)

  • Concert de pian Alexandra Dariescu; conversație cu români care lucrează în prima linie pentru NHS; stand-up commedy oferit de Funny How TV; concurs despre cultura românească împreună cu Excelența Sa Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România, Nicolae al României și Tessa Dunlop; anunțarea câștigătorilor licitației (12 decembrie)

Completați următorul formular pentru a afla mai multe despre această inițiativă și haideți să luptăm împreună pentru combaterea violenței domestice:

https://forms.gle/GSwgaSvawZM5AzzL6.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.