Strada de C’Arte 20 – 24 septembrie 2017

0

20 – 24 septembrie, , ediția a VI-a

Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară ”Carol I” organizează ediția a VI-a a celui mai mare festival multicultural în aer liber: .

Festivalul începe miercuri, 20 septembrie la ora 16:00 și se încheie duminică, pe 24 după ora 21:00.

Această inedită cameră urbană culturală include cărţi, pictură, desen, concerte de jazz şi blues, filme, muzică clasică, spectacole de pantomimă, spaţii de relaxare, sesiuni de lectură şi poezie, dezbateri, expoziţii unice de artă la care participarea este GRATUITĂ.

strada de carte

Arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I se transformă în scenă pentru târgul de carte care strălucește grație APLER, dar și al unor concerte de excepție.

Festivalul  se adresează tuturor vârstelor, micuții având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă.

”Ediția a VI-a a festivalului oferă vizitatorilor o atmosferă seducătoare generată de spectacolul culturii prin cele 7 proiecții de film (documentar și artistic), 6 evenimente de carte, 5 concerte, 4 expoziții, 3 dezbateri, 2 spectacole de teatru și 1 parteneriat educațional, toate acestea oferite împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române într-un maraton regal al toamnei!” – Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”, inițiatoarea festivalului.

Parteneri: e-MAG, UniCredit Bank, EximBank, Marea Lojă Națională din România, Țuca Zbârcea & Asociații, Grampet Group, Centrul Cultural European Sector 6.

Parteneri strategici: Muzeul Național al Literaturii Române, Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă, Poșta Română, Romfilatelia, Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România, IFFEST Document Art, Complexul Educațional Lauder-Reut, Teatrul de Comedie, Primăria Sectorului 6, Primăria Municipiului București.

Parteneri media: Agentia Fortin, TVR, Trinitas TV, Magic FM, Evenimentul Zilei, Fortin – Agenție de Comunicare Digitală, Neo Art România, Igloo, AgențiadeCarte, Metropotam, și Comunic@ții Mobile.

Consultați programul pe www.stradadecarte.ro

E  C O O L  să fii  C U L T!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.