Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Storytelling Training cu Alex Glod

0

VINO SĂ AFLI CÂT DE IMPORTANT ESTE STORYTELLING-UL PENTRU ORGANIZAțIA TA!
„După hrană, adăpost şi companie, poveştile sunt ceea ce avem nevoie cel mai mult”
― Philip Pullman

TEDx_Bacau

Multe persoane din sectorul ONG vorbesc despre diferenţa dintre generaţii şi despre faptul că lumea în care trăim este din ce în ce mai divizată, iar oamenii par să fie din ce în ce mai distanţi. Singurul mod prin care putem construi o legătură între aceste elemente este prin intermediul poveştilor pe cere le spunem. Uneori uităm faptul că suntem oameni, că luptăm pentru a învinge aceleaşi obstacole şi că avem aceleaşi speranţe şi aspiraţii.
Obiectivul acestui curs este de a vă ajuta să descoperiţi puterea pe care o au poveştile în lucrul cu voluntari, beneficiari şi potenţiali sponsori, pentru a le câştiga încrederea, pentru a dezvolta empatie şi aduce speranţă.

Pe parcursul zilei de training vom:

• Învăţa despre elementele de bază din care este compusă o poveste bună;
• Afla cum putem înţelege mai bine povestea voluntarilor, beneficiarilor şi sponsorilor noştri;
• Face simulări şi construi scenarii unde storytelling-ul este de mare ajutor;
• Exersa ascultarea, empatia şi vulnerabilitatea pentru lucrul de zi cu zi.

Cine poate aplica şi cât costă?

Acest training este destinat ONG-urilor, iar participarea nu presupune achitarea unei taxe. Totuşi, dacă participanţii doresc, îi încurajăm să facă o donaţie. Noi sugerăm ca suma donată să fie de 30 de RON, care va acoperi cheltuielile necesare pentru a organiza acest curs.

Program

Joi 3 Decembrie 2015
10:00 – 16:00
The Romanian-American Foundation, strada Gina Patrichi 6, București

Membrii şi angajaţii tuturor ONG-urilor din ţară sunt invitaţi să aplice. 15 dintre candidaţi vor fi selectaţi. Atenţie, cursul se desfăşoară în limba engleză. Termen limită: vineri, 27 noiembrie, ora 17:00. Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi sâmbătă, 28 noiembrie (datorită zilei naţionale). Vă rugăm să vă consultaţi cu atenţie agenda înainte de a aplica pentru un loc la acest training. Mulţumim.

TRAINER

Alexandru Glod este storyteller şi co-fondator al proiectului Stai Să-ți Povestesc, are patru ani de experienţă în educaţie non-formală, folosind instrumente şi metode precum Group Deck Cards şi The Art of Hosting. Alex a avut şansa să pună în practică aceste metode în ţări din Europa şi Asia. Anul acesta a fost speaker la TEDx University of Piraeus pe 9 mai şi la TEDx Bacău pe 10 octombrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.