Storytelling in scop caritabil / Joi, 26 februarie

0

Joi, 26 februarie, de la 19:00 la 21:00, la Lente & Sotron (Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu nr 20, sector 3), organizatia Stai Sa-Ti Povestesc organizeaza un spectacol de storytelling in scop caritabil.

Cover-Photo-Storytelling-pentru-o-cauză-1024x379
Banii stransi in urma evenimentului vor fi donati Fundatiei Leaders, acoperind costurile pentru 25 de burse oferite elevilor de liceu din Bârlad care vor participa la programul Leadership Autentic. Ei nu isi pot acoperi cheltuielile de deplasare in alte orase in care Fundatia Leaders organizeaza aceste cursuri si nici costurile cursului in sine.
Biletul de intrare este 50 de roni, din care 40 vor fi donati, iar 10 sunt pentru o consumatie.
Mai multe detalii despre acest eveniment, pe facebook .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează