Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Storytelling 1.0 @incubator107

0

O recepționeră intră în subsolul hotelului pentru a afla de unde se aud zgomotele. Pupilele i se dilată observându-l cum aliniază peste 50 de bidoane de combustibil, toate legate de un detonator pe care îl ține în mână. Speriată, urlă cu disperare:

– Vrei să ne omori?
– Nu, nu, vreau doar ca lumea să-mi afle povestea…
Storytelling

Foarte mulți dintre noi gândim în povești și metafore și odată aplicate astfel de elemente în educație, training, marketing, vânzări și customer service, organizații, precum și în viața personală, putem fi martori la rezultate surprinzătoare. Folosirea poveștilor și metaforelor facilitează un proces de învățare și o experiență mult mai intensă pentru că devin experiențe personale. Fiecare ascultător își trage propriile concluzii și rezonează cu elementele care îi sunt specifice.

Vă invit la Modulul 1.0 de Storytelling în care
– Vom descoperi cele 10 Ingrediente Cheie ale unei povești
– Vom învăța tehnici specifice Storytelling-ului
– Vom crea povești originale
– Vom prezenta poveștile către ceilalți participanți
– Vom primi feedback și recomandări pentru viitor

Storytelling 2.0 – Storytelling aplicat în Educație

În acest modul, vom explora diversele moduri în care storytelling-ul ne face munca mai ușoară ca profesori, speakeri, traineri, facilitatori și părinți. Vom combina poveștile cu educația științifică, istorică, culturală și morală, având ca studii de caz

– Poveștile marilor descoperiri științifice

– Povestea dezvoltării civilizației

– Povești ale altor țări și culturi

– Povești autentice de viață aka grăunțe de înțelepciune

– Povești utile în educația adulților

Storytelling 3.0 – Storytelling aplicat în Business

Now, lets get downto business!

A fost odată la servici… șeful le povestește investitorilor despre viitorul firmei, Vlad le povestește colegilor de la IT cum a reușit să repare serverul cu 3 simple aplicații, Dana le povestește colegelor ce idei are pentru noua campanie de marketing, managerul își motivează echipa spunându-le povestea evoluției lor ca echipa, Andrei îi povestește noului stagiar cum stau lucrurile în firmă. Nu se pune problema dacă storytelling-ul este relevant în business, ci cum este folosit storytelling-ul.

În modulul 3.0, vom aplica storytelling-ul în

– Campanii de Marketing

– Cultură Organizațională

– Knowledge Management

– Integrarea și motivarea angajaților

– Persuasiunea investitorilor

– Setarea viziunii organizației

Cu cine?

Numele meu este Alex Glod, Storyteller, Trainer autorizat ANC, autor al cărților – Be Who? Be Me! și HowTo Be AWESOME – și creator al training kitului de storytelling – Stai Să-ți Povestesc. De mai bine de 4 ani sunt implicat în mișcarea de inovare a educației și în susținerea tinerilor care au suferit abuzuri în copilărie. Sunt pasionat de povești, în principal de cele reale, ale oamenilor simpli care apreciază viața și oamenii din jur, povești care merită cultivate și răspândite.

Când?

  1. vineri@incubator107 , 19 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
  2. vineri@incubator107 , 26 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0
  3. vineri@incubator107 , 3 octombrie 2014 de la 19:00 la 21:

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.