Stiinta si Spiritualitate @ Seeds for Happiness

0

Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor modera intalnirile din seria „Stiinta si Spiritualitate” pentru a ne dezvalui temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” care a avut loc in Olanda in iunie 2012.

Printre subiectele alese pentru discutie: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi vizionate interviurile (in engleza) pe care cei doi moderatori le-au facut special pentru Centru si pentru voi cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit si Maurizio Benazzo.

Intentionam ca aceasta intalnire informala si interactiva, sa ofere spatiu pentru exprimare, discutii, intrebari si raspunsuri si sa fie pentru noi toti un prilej atat de cunoastere cat si de practica spirituala, intr-un cadru de prietenie si deschidere benefic pentru fiecare si pentru toti.

In pauza, Centrul va oferi ceai si fursecuri si sunteti bineveniti sa contribuiti, daca doriti, pentru a imbogati aceast moment de socializare si relaxare.

Cost participare: 30 RON.

Detalii si inscrieri aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează