Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Știință și noi descoperiri te așteaptă în AFI Palace Cotroceni, gazdă a Bucharest Science Festival

0

AFI Palace Cotroceni găzduiește până pe 4 octombrie Bucharest Science Festival, un eveniment dedicat științei și cercetătorilor. Evenimentul este organizat de Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) împreună cu Centrul de cursuri pentru părinți- Parentime și reunește cercetători din domenii variate, cu scopul de a dezvălui contribuția pe care o are știința în existența zilnică.

20150925_122459

Ajuns la cea de-a treia ediție, festivalul se desfășoară sub forma unor expoziții, experimente, conferințe și dezbateri în care sunt prezentate noi descoperiri din misteriosul Univers, dar și alte aspecte care fac societatea să funcționeze într-un ritm normal.

AFI Palace Cotroceni este una dintre gazdele de anul acesta ale festivalului și îi invită atât pe cei mari, cât și pe cei mici să participle la evenimentele ce se vor desfășura, acestea având tematici adecvate pentru ambele vârste.

Bucharest Science Festival începe astăzi în AFI Palace Cotroceni cu Noaptea Cercetătorilor. Evenimentul reunește reprezentanți ai Institutelor de Cercetare din domeniul fizicii, mecanicii, ingineriei nucleare, științelor spațiale și multe altele. În cadrul evenimentului vor fi expuse stand-uri, vor avea loc concursuri, dar și o tombolă. Cei mici se pot înscrie la competiția „Avioane de hârtie”, iar dacă avionul lor va parcurge cel mai lung drum sau va avea cea mai original execuție, va fi premiat. Vizitatorii pot afla de la expozanți informații din diverse arii de interes și pot câștiga premii prin tragere la sorți.

Până la finalul evenimentului AFI Palace Cotroceni vă invită să vizitați și expozițiile Universul: Fața A/ Fața B și Energie pentru o lume durabilă. Prima dintre ele prezintă o serie de fotografii menite să îi ajute pe vizitatori să înțeleagă cum s-a ajuns până la nivelul de cunoaștere de astăzi al Universului. Cea de-a doua expoziție este una interactivă și propune o serie de 12 experimente, însoțite de panouri explicative ce demonstrează modul în care se produc diferite tipuri de energie, cum se stochează, unde se consumă și multe altele.

Așadar,cei pasionați de știință, dar și curioșii sunt așteptați în AFI Palace Cotroceni pentru a descoperi lumea fascinantă a cercetătorilor și secretele care fac lumea să funcționeze.

Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

0751 260 740

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.