Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ȘTIINȚA pentru nomazi, Calatorie in universul observabil: simulator in jurul universului, cu Adrian Sonka, astronom

0

Calatorie in universul observabil: simulator in jurul universului, cu Adrian Sonka – astronom
#stele #planete #gaurinegre #galaxii #calealactee #soare

Evenimentul este o călătorie în spațiu realizată de astronomul Adrian Șonka, prin intermediul unui simulator care ne poartă peste tot în universul observabil, cunoscut și cartografiat până acum de oamenii de știință. Dacă am fi avut o cupolă la Journey Pub transformăm sala într-un planetariu. Avem însă un ghid iscusit, un ecran mare și un proiector performant; stingem luminile și plecăm departe.

FB: https://www.facebook.com/events/1012991492110992/

afis COSMOS - online-01

_______ Traseu spatial______

“Din cauza distanțelor mari și a vitezelor mici o călătorie prin Univers nu se poate realiza decât prin folosirea datelor astronomice obținute în urma a zeci de ani de obsevare a cerului. Plecăm de pe Pământ și ajungem la Mercur, via Lună. De acolo pe Marte, prin centura de asteroizi, la planetele joviene și până la margine sistemului solar. Stelele ne iluminează drumul în timp ce ieșim din Galaxia noastră, doar un punct luminos în multitudinea de galaxii descoperite până în prezent.

Călătorim prin sistemul solar, printre stele și galaxii, dar, la final, tot locul de unde am plecat ne va atrage privirea. “ – Adrian Sonka, astronom

INTRARE LIBERĂ în limita a 100 de locuri! 

Rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: ASUR, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Filme-carti.ro, OrasulMeu.ro, UrbanThings, Orasul Vorbeste, Urban.ro, JudyFlorescu, RoEvents.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.