Stii sa faci networking?

0

ABC ANTREPRENORI are onoarea sa va invite la cea de-a V-a editie a evenimentului de networking antreprenorial – „Stii sa faci networking?”.

Evenimentul va avea loc joi, 15 Noiembrie 2012 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Marseille a Hotelului Novotel.

Cum se desfasoara evenimentul:

18.30-18.45 – Bun venit;

18.45-19.00 – Prezentare participanti;

19.00-19.30 – Liviu Pasat – Atuurile unui antreprenor in procesul de networking

19.30-20.15 – Coffee break;

20.15-20.45 – Mihai Pastrascu – Cum sa iti faci un pitch de „milioane”

20.45-20.50 – Concurs tombola;

20.50-21.30 – Sesiune intrebari-raspunsuri si incheierea evenimentului.

Dress code: business-casual.

(www.dresscodeguide.com)

                                                                                                                               

De ce sa participi?

Pentru a audia antreprenori de succes de la care puteti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri

Pentru a descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii

Pentru a descoperi  clienti potentiali pentru afacerea Dumneavoastra

Pentru a descoperi posibili furnizori pentru afacerea Dumneavoastra

Pentru a petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale Dumneavoastra

Despre speakeri:

Liviu Pasat – de profesie inginer software, actual antreprenor, Business Partener al Lyoness Holding Europe AG.; de asemenea, mai multe despre activitatea sa se regasesc pe blogul sau www.liviupasat.ro.

Mihai Patrascu – fondator şi director executiv al magazinului online EvoMAG, magazin ce comercializeaza o gama variata de echipamente si accesorii hardware. Acesta a avut o crestere estimata de 35-40% in 2012, anul in care piata comertului electronic a crescut cu aproximativ 30% –  adresa magazinului online este www.evomag.ro.

Dupa eveniment, doritorii sunt asteptati la Cafeneaua Liberala Bratianu din strada Doamnei nr. 9 (vis-a-vis de Banca Nationala a Romaniei). 

Mai multe detalii si inscrieri aici: abcantreprenori.ro/inscrieri

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.