Stii sa faci networking?

0

ABC ANTREPRENORI are onoarea sa va invite la cea de-a V-a editie a evenimentului de networking antreprenorial – „Stii sa faci networking?”.

Evenimentul va avea loc joi, 15 Noiembrie 2012 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Marseille a Hotelului Novotel.

Cum se desfasoara evenimentul:

18.30-18.45 – Bun venit;

18.45-19.00 – Prezentare participanti;

19.00-19.30 – Liviu Pasat – Atuurile unui antreprenor in procesul de networking

19.30-20.15 – Coffee break;

20.15-20.45 – Mihai Pastrascu – Cum sa iti faci un pitch de „milioane”

20.45-20.50 – Concurs tombola;

20.50-21.30 – Sesiune intrebari-raspunsuri si incheierea evenimentului.

Dress code: business-casual.

(www.dresscodeguide.com)

                                                                                                                               

De ce sa participi?

Pentru a audia antreprenori de succes de la care puteti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri

Pentru a descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii

Pentru a descoperi  clienti potentiali pentru afacerea Dumneavoastra

Pentru a descoperi posibili furnizori pentru afacerea Dumneavoastra

Pentru a petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale Dumneavoastra

Despre speakeri:

Liviu Pasat – de profesie inginer software, actual antreprenor, Business Partener al Lyoness Holding Europe AG.; de asemenea, mai multe despre activitatea sa se regasesc pe blogul sau www.liviupasat.ro.

Mihai Patrascu – fondator şi director executiv al magazinului online EvoMAG, magazin ce comercializeaza o gama variata de echipamente si accesorii hardware. Acesta a avut o crestere estimata de 35-40% in 2012, anul in care piata comertului electronic a crescut cu aproximativ 30% –  adresa magazinului online este www.evomag.ro.

Dupa eveniment, doritorii sunt asteptati la Cafeneaua Liberala Bratianu din strada Doamnei nr. 9 (vis-a-vis de Banca Nationala a Romaniei). 

Mai multe detalii si inscrieri aici: abcantreprenori.ro/inscrieri

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează