Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

StepFWD Demo Day – s-a încheiat prima ediție a pre-acceleratorului pentru startup-urile cu echipe diverse

0

Pre-acceleratorul StepFWD s-a încheiat într-o atmosfera festivă la Demo Day. În cadrul evenimentului, cele 9 startup-uri absolvente ale programului și-au prezentat produsele și echipa în fața unei audiențe formate din antreprenori, investitori, experți din industria IT și invitați.

StepFWD este un pre-accelerator de startup-uri tehnice cu echipe diverse aflate la început de drum ce-și propune să echilibreze ecosistemul antreprenorial în România. Acesta este realizat de către Codette împreună cu TechHub Bucharest, organizat în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România.

Timp de 6 săptămâni, startup-urile selectate în cadrul programului au avut parte de o activitate intensă. StepFWD a reunit 47 de mentori cu diverse arii de expertiză, de la antreprenori, investitori și profesioniști în tehnologie. Cu ajutorul mentorilor, startup-urile au învățat să își valideze presupunerile, să itereze rapid și să identifice cele mai potrivite canale de distribuție a produsului pe piață.

La Demo Day, prezentările startup-urilor au inclus punctele esențiale ale planurilor lor de afaceri, cum ar fi progresul realizat până în prezent, strategia de monetizare, vânzări și extinderea pe piața locală și internațională.

Agenda serii a inclus discursuri din partea partenerilor și o prezentare inspirațională susținută de Irina Scarlat, Country Manager și Head of Growth – CEE la Revolut.

Prin StepFWD, ne dorim să creăm un sistem de susținere a startup-urilor cu echipe diverse. Credem că diversitatea este o componentă cheie a succesului în afaceri, iar echipele diverse vin cu abordări diferite și soluții creative. Ne dorim ca startup-urile absolvente StepFWD să își continue evoluția și să își aducă propria contribuție la dezvoltarea ecosistemului tech local și a următoarei generații de antreprenori. ”, a declarat Giorgiana Vlăsceanu, managerul programului.

Echipele absolvente ale programului StepFWD:

Epic Visits – Platforma de rezervare online care găzduiește spații și experiențe tematice și neconvenționale.

Hey, Be Well! – Aplicație în care specialiștii îi ajută pe utilizatori să își îmbunătățească stilul de viață prin cursuri.

Hire up – Platforma de recrutare care recompensează recomandările realizate cu succes.

JobFlex – Platformă ce propune job-uri flexibile.

Mai vreau! – Platformă pentru rezervare și căutare de activități de relaxare.

Maponia – Aplicație de navigare pentru vehicule de mari dimensiuni cu configurare de trasee de către șoferi.

The Cast List – Platformă de casting all-in-one, care funcționează ca punct de întâlnire pentru actori, regizori și producători.

Vestinda – Aplicație ce propune un mod de învățare și înțelegere a investițiilor pentru mileniali.

Zoom Report – Platformă web pentru explorarea datelor localizate. Economisește timp și ajută utilizatorul să ia decizii în cunoștință de cauză.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.