Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START UP YOUR IDEA / 5-7 septembrie 2014

0

Dacă ai o idee de start-up, dar fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă să participi între 5 şi 7 septembrie la cea de-a cincea ediţie a Start Up Your Idea.

De-a lungul a trei zile, într-o locaţie optimă de lucru şi concentrare (la Bran, Inn on Balaban), vei putea testa viabilitatea ideii tale alături de antreprenori precum Peter Barta (Director Executiv Fundația Post Privatizare) și Iulian Cîrciumaru (co-fondator Benefit Seven) astfel încât să poţi porni la drum cu un concept şi cunoştinţe solide.

Participarea la atelier presupune trimiterea la adresa startupyouridea@mygrasp.org până pe 28 august 2014 (inclusiv) a unui CV și a unui formular de aplicaţie (documentul atașat) prin care să-ţi prezinţi ideea de start-up pe o nișă insuficient explorată sau cu o creștere rapidă.

Încurajăm înscrierea la atelier a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee însă şi cei cu start-up-uri individuale sunt eligibili. Numărul total de participanți este de 15.

Taxa de participare la eveniment este de 350 RON/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.

De asemenea, după terminarea programului ai şansa să faci parte din comunitatea Start Up Your Idea ceea ce implică întâlniri periodice cu toți participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring menit să-i ajute pe tinerii antreprenori să-și implementeze ideea de start-up.

logo GRASP

DESPRE EDIŢIILE ANTERIOARE

Anul trecut, am reunit 12 participanţi ce i-au avut ca mentori pe  Roxana Damaschin-Ţecu (Enterprise Development Director pentru Europa Centrală și de Est în cadrul NESsT), Deneș Lenard (fondator și Director & Client Service Webfoo),  Mihai Marga (fondator și Director de Creație Webfoo) și  Peter Barta (Director Executiv Fundația Post-Privatizare).

În urma ediției din anul 2012, Alina Ţiplea, interesată de antreprenoriatul social și sprijinită de Peter Barta, a înființat primul concept store caritabil din România – Merci Charity Boutique.

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.