Start pentru cel mai mare festival de scurtmetraj din ţară: Festivalul Internaţional de Film NexT!

0

Azi, 28 martie 2012 începe Festivalul Internaţional de Film NexT.

Festivalul va avea loc anul acesta la Cinema Scala, Cinema Studio, Turbohalle şi la Cafe Verona Cărtureşti în București.

La cea de-a şasea ediţie, NexT aşteaptă publicul cu peste 120 de filme din peste 30 de ţări, de pe 5 continente, întâlniri cu nume importante din cinema-ul autohton şi internaţional şi multe alte evenimente conexe!

Mai multe informații pe site-ul oficial www.nextfilmfestival.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează