START la înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy. Marele premiu: 1.000 euro!

0

Marele premiu: 1.000 euro!

Au început înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy, STAND-UP FEST ediția a 3- a 2015!

Până pe data de 15 august, comedianții din România pot să se înscrie la cea de a treia ediție a concursului de stand-up comedy, direct pe site-ul festivalului, www.standupfest.ro.

Aflat la cea de-a treia ediție, STAND UP FEST îi invită pe comedianții români la cel mai mare duel al glumelor. Pentru a putea intra în competiție, participanții trebuie să înscrie pe site-ul www.standupfest.ro un material care să îi reprezinte ca artiști: un text, o glumă sau un link video cu una dintre reprezentațiile lor. Concurenții cu cele mai bune glume se vor întrece, apoi, în cadrul festivalului, pentru câștigarea premiului de 1.000 de Euro. Numele celor 20 de stand-uperi selectați pentru a susține show-uri în cadrul STAND UP FEST 2015 vor fi anunțate pe data de 31 august 2015.

STAND-UP FEST este cel mai mare festival de stand up comedy din țara noastră. Juriul care va analiza atât materialele trimise de participanți, cât și prestațiile concurenților este format din Narcisa Sârboiu (impresar, manager Club 99 Bucuresti), Claudiu Teohari (Teo), Florin Itu (Managing Director LIVEHOUSE Comedy) și Marius Cisar (actor, Director Centrul Cultural Reduta Brașov)

STAND-UP FEST va avea loc în perioada 11-14 septembrie la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

STAND-UP FEST este un eveniment organizat de Asociatia Culturala FANZIN, în parteneriat cu Centrul Cultural REDUTA, ARTIDUTE și susținut de Țiriac Auto Brașov, Coresi Shopping Resort, Optiplaza și Sergiana Poiana Mărului. Parteneri media nationali: KISS FM şi ZILE ŞI NOPŢI.

Informații suplimentare găsiți pe site-ul oficial al evenimentului www.standupfest.ro

STAND-UP-FEST-2015

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează