Start la înscrieri: World Development School, prima şcoală gifted education de weekend din România

0

World Development School, Prima şcoală gifted education de weekend din România îşi va deschide porţile, sâmbătă, 20 septembrie, în Bucureşti, pe strada Dr. Staicovici, nr. 4 . Este un proiect conceput să-i ajute pe copii să devină lideri pe darurile lor dar să şi dea mai departe (să împărtășească și celorlalți din experiențele acumulate/ dobândite).

„Este un program de umanizare a educaţiei din România. Mai există încă şansa să descoperim ceea ce este viu în fiecare copil şi să-l învăţăm să se conecteze la natură şi la darul  cu care a fost înzestrat.  Avem în faţă un vis care va dărui valoare tuturor copiilor, viitorilor adulţi adevăraţi care vor iubi adevărul, frumuseţea şi blândeţea. Aceştia vor avea  şansa unică  să crească alţi oameni.”, apreciază profesorul Florian Colceag, preşedinte onorific al IRSCA Gifted Education, asociație sub egida căreia va funcţiona proiectul.

Dezvoltarea personalităţii, dramă experimentală, antreprenoriat social, ştiinţe experimentale, tehnologie de mediu, robotică şi programare informatizată, leadership și video-jurnalism sunt doar câteva dintre atelierele care îi vor ajuta pe copii să îşi recupereze abilităţile superioare, prin dobândirea de calităţi emoţionale şi sufleteşti. Participanţii, cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, vor învăţa care sunt nevoile reale ale societăţii în care trăiesc şi cum pot contribui, atât la dezvoltarea personală cât și a comunităţii sociale din care provin.

cropped-stii-cine-este-copilul-tau.jpg

Proiectul vine ca răspuns la nevoile părinţilor ai căror copii, născuţi într-o lume a tehnologiilor avansate, sunt expuşi la pericole care le ruinează sensibilitatea, emoţionalitatea pozitivă, motivaţia internă, pasiunile şi creativitatea.

World Development School-România, prin intermediul mentorilor specializaţi, îi vor ajuta pe copii să-şi redobândească potenţialele, să-şi cultive sensibilitatea şi să dezvolte o personalitate pozitivă iar părinții vor avea astfel copii armonioşi care îşi vor cunoaşte rolul şi rostul şi care vor deveni adulţi fericiţi.

Beneficiile programului

  1. Vom cultuva sensibilitatea la copii ca  să-şi recapete încrederea în talentul lor
  2. Vom dărui tuturor copiilor şansa de a-şi recâştiga talentul artistic şi aptitudinile intelectuale
  3. Vom oferi un cadru securizant de dezvoltare armonioasă care să le garanteze însănătoşirea stimei de sine
  4. Vom crea tuturor copiilor din program posibilități de manifestare artistică, de cercetare şi de inovaţie
  5. Copiii vor avea posibilitatea să-şi găsească un mediu prietenos în care vor putea construi proiecte şi produse de înaltă valoare
  6. Vom respecta egalitatea de şanse în rândul copiilor care vor fi încurajați să-şi găsească drumul şi rostul în viaţă, pentru a deveni oameni fericiți şi împliniți.

Pentru detalii şi înscrieri, părinţii pot solicita informaţii la adresa de email: lajos.kristof@gmail.com,  sau la numărul de telefon: 0756.355.047

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează