Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START la Adverting Week BUCHAREST- o saptămâna dedicată în întregime advertisingului și marketingului de top

0

Advertising Week, întalnirea anuală a comunităților creative, proiect organizat de Advice Students, va avea loc între 23 și 28 noiembrie sub conceptul Future Advertising. Dăm startul înscrierilor la seria de conferințe, workshop-uri, seminarii și ateliere, formularele de înscriere la evenimente fiind disponibile pe www.advertisingweek.ro.

kv-ld
Cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri din București, ne propunem, la prima ediție din acest an, să mapăm cele mai interesante locuri din oraș: de la start-up-uri, ateliere de creație, studio-uri foto, hub-uri, până la bristo-uri și mini cafenele de colț, iar împreună să descoperim povești adevarate de business. Printre locațiile participante enumerăm: UniCredit Tower, Connect Hub, Maison 13, Dizainăr, ArCub și La Follie.

Pentru că cele mai bune sfaturi sunt primite de la oamenii care lucrează de ceva vreme în industria creativă, o parte dintre speakerii prezenți în anul acesta vor fi: Elisabeta Moraru – Industry Manager la Google, Anca Nuță – Communication Director și First Vice President la UniCredit Țiriac Bank, Ruxandra Ichim – Creștemidei.ro, Tereza Tranaka – Managing Partner la Oxygen PR, precum și Ioana Șopov – Freelance Illustrator & Graphic Designer.

Cele mai importante subiecte ale agendei se regăsesc sub umbrela Future Advertising – viziune și inovație.

”Ne dorim ca în această primă ediție a Advertising Week să descoperim împreună cu participanții ce înseamnă viitorul în industriile creative și în advertising. E timpul ca studenții și tinerii profesioniști aflați la început de drum să înceapă să cunoască din ce în ce mai bine posibilitățile de dezvoltare ale acestui segment în viitor. E important să știe către ce se îndreaptă și cum pot fructifica cunoștințele acumulate: fie în companii, fie pe cont propriu ca antreprenori.” – Andreea Popescu, Project Manager al proiectului.

Principalul obiectiv al Advertising Week este de a facilita drumul oricărui aspirant către industria creativă și marketingul de top. Prin intermediul seriei de evenimente pe care le organizăm ne dorim să construim în timp o comunitate deschisă. Accesul la educația alternativă este misiunea organizației noastre.

Advice Students este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de comunicare şi creativitate, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare pentru a le deschide studenţilor drumul către viitorul lor profesional.

De mai bine de 12 ani organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creativitate la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi sau concursuri de grafică. De asemenea, Advice Students este organizaţia care a adus în mediul studenţesc prima revistă distribuită gratuit şi dedicată exclusiv industriei creative – advertise.in.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.