Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START inscrierilor la Leadership Autentic Bucuresti, program educational de leadership pentru liceeni

0

START inscrierilor in cel mai cool program educational de leadership pentru liceeni – Leadership Autentic Bucuresti

 

Vrei sa fii un lider al generatiei tale? Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundatia LEADERS iti ofera aceasta sansa!

Cel de-al patrulea sezon Leadership Autentic debuteaza in aceasta toamna pentru a le oferi tinerilor sansa sa isi descopere propriul potential de leadership, sa il dezvolte prin intermediul activitatilor practice deosebite, sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si lucru in echipa si sa isi descopere propriile valori.

Programul va debuta in Bucuresti cu nivelul 1 in zilele de 6 si 7 octombrie. Elevii care doresc sa faca parte din prima editie a sezonului 4 au sansa sa se inscrie pentru una dintre cele 25 de burse de participare, burse care presupun:

–         accesul in cele 4 zile ale programului Leadership Autentic;

–         suportul de curs pentru nivelul 1 si nivelul 2;

–         acces pe platforma de orientare vocationala JVIS, un raport complet al intereselor vocationale si consiliere de cariera din partea facilitatorilor Leadership Autentic;

–         logistica si materialele de training pentru cele 4 zile ale programului;

–         acces in comunitatea tinerilor performanti Leadership Autentic;

–         pauzele de pranz din cele 4 zile de training acoperite.

Accesul in program se face strict pe baza de selectie iar pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare elevii se pot inscrie aici:

www.leaders.ro/inscriere-autentic

Programul este format dintr-un total de 28 de ore, structurate in 4 zile de curs, doua zile pentru nivelul 1 si doua zile pentru nivelul 2. Continutul este livrat de traineri performanti, practicieni ai leadershipului in viata de zi cu zi si cu o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea programelor de educatie in leadership pentru tineri.

Alaturi de experienta celor sase module de curs (bazele leadershipului, valori, viziune, comunicare, vorbirea in public si echipa, participantii au sansa sa acceseze cea mai performanta unealta de orientare in cariera pentru liceeni, Jackson Vocational Interest Survey. Incepand cu acest an, toti participantii Leadership Autentic vor beneficia de un raport util in orientarea lor vocationala, in descoperirea propriilor interese si a celor mai potrivite domenii in care acestia se pot implica pe viitor.

Programul Leadership Autentic este o initiativa a Fundatiei LEADERS si are loc anual in peste 20 de licee la nivel national. Editia Leadership Autentic Bucuresti beneficiaza de sustinerea companiei BRD Groupe Societe Generale.

Web: www.leadershipautentic.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.