START inscrierilor la Leadership Autentic Bucuresti, program educational de leadership pentru liceeni

0

START inscrierilor in cel mai cool program educational de leadership pentru liceeni – Leadership Autentic Bucuresti

 

Vrei sa fii un lider al generatiei tale? Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundatia LEADERS iti ofera aceasta sansa!

Cel de-al patrulea sezon Leadership Autentic debuteaza in aceasta toamna pentru a le oferi tinerilor sansa sa isi descopere propriul potential de leadership, sa il dezvolte prin intermediul activitatilor practice deosebite, sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si lucru in echipa si sa isi descopere propriile valori.

Programul va debuta in Bucuresti cu nivelul 1 in zilele de 6 si 7 octombrie. Elevii care doresc sa faca parte din prima editie a sezonului 4 au sansa sa se inscrie pentru una dintre cele 25 de burse de participare, burse care presupun:

–         accesul in cele 4 zile ale programului Leadership Autentic;

–         suportul de curs pentru nivelul 1 si nivelul 2;

–         acces pe platforma de orientare vocationala JVIS, un raport complet al intereselor vocationale si consiliere de cariera din partea facilitatorilor Leadership Autentic;

–         logistica si materialele de training pentru cele 4 zile ale programului;

–         acces in comunitatea tinerilor performanti Leadership Autentic;

–         pauzele de pranz din cele 4 zile de training acoperite.

Accesul in program se face strict pe baza de selectie iar pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare elevii se pot inscrie aici:

www.leaders.ro/inscriere-autentic

Programul este format dintr-un total de 28 de ore, structurate in 4 zile de curs, doua zile pentru nivelul 1 si doua zile pentru nivelul 2. Continutul este livrat de traineri performanti, practicieni ai leadershipului in viata de zi cu zi si cu o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea programelor de educatie in leadership pentru tineri.

Alaturi de experienta celor sase module de curs (bazele leadershipului, valori, viziune, comunicare, vorbirea in public si echipa, participantii au sansa sa acceseze cea mai performanta unealta de orientare in cariera pentru liceeni, Jackson Vocational Interest Survey. Incepand cu acest an, toti participantii Leadership Autentic vor beneficia de un raport util in orientarea lor vocationala, in descoperirea propriilor interese si a celor mai potrivite domenii in care acestia se pot implica pe viitor.

Programul Leadership Autentic este o initiativa a Fundatiei LEADERS si are loc anual in peste 20 de licee la nivel national. Editia Leadership Autentic Bucuresti beneficiaza de sustinerea companiei BRD Groupe Societe Generale.

Web: www.leadershipautentic.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează