Start înscrieri – Băneasa Race – Spring Edition

0

Deschidem noul sezon și pornim înscrierile în cursa primăverii – Băneasa Race – Spring Edition

Un an nu vine cu un nou sezon Băneasa Race și, de acum, înscrierile sunt deschise, pentru cursa primăverii – Băneasa Race – Spring Edition.

Profită de prețurile speciale și fii printre primii înscriși în cursa de alergare pe potecile Pădurii Băneasa, programată, anul acesta, în 14 aprilie.

Înscrierile sunt deschise, chiar aici.

Te invităm la: cros, pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Evenimentele noastre au loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare au loc pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Ne vedem la start!

Echipa Băneasa Race

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.