Start BuzzCamp 13!

0

Ai între 18-26 de ani și ești interesat să participi la conferințe și workshopuri susținute de cei mai cunoscuți speakeri motivaționali, traineri de renume, vedete și companii de top? Vrei să obții răspunsuri la întrebările pe care le ai de mult timp, să interacționezi cu cei pe care îi consideri un exemplu de urmat și să înveți din experiența de viață a unor persoane cunoscute din diferite medii organizaționale? Îți dorești o carieră în domeniul în care ai studiat și vrei să te numeri printre viitorii profesioniști? 

cover-general

InspireGroup te aștepta în perioada 23 martie – 14 mai la cea de-a 13-a ediție de BuzzCamp! Evenimentul va avea loc în cele mai mari orașe din România (București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu și Bacău).

BuzzCamp îți oferă șansa de a fi față în față cu cei care își doresc să se implice direct în dezvoltarea ta personală și profesională și vor să te îndrume în sensul potrivit pentru că le păsa de viitorul tău!

Evenimentul nu este destinat numai dezvoltării personale, ci este un eveniment în cadrul căruia există oportunități reale de a găsi programe de internship, job-uri part time și full time în companii naționale și internaționale!

Dovadă în acest sens stau fotoliile de consiliere. Aici, dacă te potrivești cu profilul companiilor, ești asteaptat la o discuție despre modul în care se derulează activitatea și poți fi considerat candidatul ideal pentru una dintre pozițiile deschise pe care le au.

Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți locul la BuzzCamp! Intră și înscrie-te pe http://www.buzzcamp.ro/event/înscriere/.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează