Start Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii

0

Asociația TrăiescSănătos.org va invită duminică, 14 decembrie, ora 10:30, la cea de-a treia ediție Băneasa Trail Run 2014, un eveniment powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de Carrefour.

După ce anul trecut, la Băneasa Trail Run au luat startul peste 350 de participanți, anul acesta, Asociația Trăiesc Sănătos aduce la start 700 de alergători si mai multe  noutăți: un traseu extins, cu două curse: tradiționalul traseu de 10,5 km și noul traseu de 21 de km, menit să satisfacă și gusturile celor mai exigenți dintre alergători, pe care îi îndeamnă să descopere alergarea într-un peisaj de poveste, în natură:

Si anul acesta încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure și de a-și menține forma fizică. În continuare, una dintre preocupările noastre rămâne promovarea sportului ca activitate regulată în viața fiecăruia dintre noi și sperăm ca tot mai multe persoane să ni se alăture și să ne ducă mesajul mai departe”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Ediția de anul acesta aduce la start 700 de participanți.

„Băneasa Shopping City și Carrefour Băneasa și-au unit forțele și anul acesta și susțin cea de-a 3-a ediție a Băneasa Trail Run. Inițiativa organizatorilor ne privește pe toți și ar trebui sa facă parte din stilul nostru de viață”, au declarat reprezentanții celor doi sponsori.

Afis Baneasa Trail Run (2)

Starturile separate pentru cele două curse, de 21 și de 10,5 de km, vor fi date din parcarea restaurantului Casa Albă, pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureștiului, lângă Academia de Poliție). Astfel, cursa de 21 de km va lua startul la ora 10:30, iar participanții înscriși la cursa de 10,5 km vor porni în alergare la ora 11:00. Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință și alte surprize. La finalul cursei, toată lumea este invitată la restaurantul Casa Albă pentru masa de prânz.

Si anul acesta, Băneasa Trail Run a organizat antrenamente oficiale, care s-au desfășurat între 26 octombrie și 26 noiembrie și s-au desfășurat pe traseul de 10,5 km și au avut ca scop familiarizarea alergătorilor cu traseul.

Ne bucurăm să anunțăm că Fundația EMAG ni s-a alăturat în demersul nostru de a susține și promova sportul și mișcarea, în special pentru tineri. Astfel, pentru 50 de participanți, cu vârste până în 25 de ani, Fundația EMAG a plătit 60 de lei din taxa de înscriere.

Pentru mai multe detalii despre cursă, kit de participare și premii puse la dispoziție de către organizator și de sponsori, accesați www.baneasatrailrun.ro și paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun

https://www.facebook.com/traiescsanatos.org.

Despre Asociația Trăiesc Sănătos:

Trăiesc Sănătos este o asociație fondată în martie 2011, care promovează sportul ca activitate regulată și militează pentru o viață sănătoasă. Asociația TS organizează activități care stimulează interesul pentru practicarea exercițiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor și adulților și folosește sportul ca pârghie pentru interacțiunea socială și pentru încurajarea tinerilor sportivi de performanță.

Sponsori: Baneasa Shopping City, Carrefour, Respiră Sănătate

 

Parteneri: BCR, Fundația eMAG, Polar, Power Bar, Aqua Optima, Barilla, World Class, Preda Publishing, Smart Atletic, Hypersport

 

Parteneri media: Radio 21 si Europa FM, Unica, Auto Bild

 

Evenimente partenere: Asociația Running Club Bucharest, MPG, RUNFEST

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.