Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stand UP Biz, Întâlniri (re)creative de responsabilitate socială

0

Platforma online ComunicatedeAfaceri.ro lansează Stand Up Biz – o serie de întâlniri informale constructiviste cu reprezentanți ai organizațiilor responsabile social din România. Evenimentele Stand UP Biz evoluează spontan, pe baza discuțiilor și a opiniilor invitaților, plecând de la o temă provocatoare, a cărei rezolvare este benefică pentru comunitate.

1

În primul eveniment din seria Stand UP Biz „Construim un Program de CSR”, cu Stelian Muscalu, jurnalist DIGI24, în calitate de speaker-moderator. Participanții sunt oameni care se pricep la CSR, din companii cu programe, proiecte, strategii de responsabilitate socială. Întâlnirea este găzduită de Stalingrad Laser Tag Arena, care își va prezenta audienței primul său program de responsabilitate comunitară. Evenimentul va avea loc marți, 30 mai, de la ora 19.00.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, confirmată organizatorului la email contact@standupbiz.ro, sau prin completarea formularului de participare de pe site-ul www.standupbiz.ro.

În România, responsabilitatea socială corporatistă este asociată cu marile companii, IMM-urile românești fiind prea puțin implicate în comunitate într-un mod articulat. Constrângerile financiare, umane, administrative sunt invocate ca piedici în adoptarea de catre IMM-uri a practicilor de CSR (studiul „Responsibilitate Socială în România – Focalizare asupra întreprinderilor mici și mijlocii”, UNDP România, 2011). Autorii studiului, experți în domeniul CSR, recomandă identificarea de soluții realiste, simple, de implicare în comunitate, care nu consumă timp și nu gripează activitatea IMM.

Parteneri media eveniment: BIZ, Business24, Café Media, CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Comunicatedeafaceri.ro, CSRMedia, Networking Academic, RADOR, StelianMuscalu.ro, România Pozitivă, Ziare.com, Z Studio. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.