Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stagiunea de marți seara. Recital de pian Daniel Dascălu. CU PUBLIC

0

Stagiunea de marți seara 2020-2021 se încheie în 15 iunie cu un recital de pian. Protagonistul serii de muzică de cameră, Daniel Dascălu, absolvent al Universității de Muzică din Viena (MDW) clasa prof. Martin Hughes, promoția 2018, urmează în prezent, tot la MDW, cursuri postuniversitare de muzică de cameră la clasa prof. Stefan Mendl. În paralel, este înscris și în programul Post – Graduate Master pentru pian, la Talent Music School Brescia, Italia, cls. prof. Andreas Frӧlich.

Daniel Dascălu este licențiat al Universității Naționale de Muzică din București (UNMB), clasa prof. Dana Borșan, care a fost și îndrumătorul studiilor doctorale în perioada 2017-2020. În februarie 2021, a susținut teza de doctorat cu titlul O perspectivă interpretativă a sonatelor schubertiene pentru pian compuse în perioada 1825-1826, apreciată de comisie cu calificativul summa cum laude.

Marți, 15 iunie, la ora 19, Ateneul Român, Sala mică
Stagiunea de marţi seara (Sala mică)
Recital de pian CU PUBLIC
DANIEL DASCĂLU

Program

Claude Debussy
La puerta del vino,
Les fées sont d’exquises danseuses
Première Étude pour les cinq doigts d’après Monsieur Czerny

Franz Liszt
Vallée d’Obermann

Franz Schubert
Sonata în sol major, D 894

Coproducător: Radio România Muzical

Biletele ( pentru 50% din capacitatea sălii) se pot procura, începând cu miercuri, 2 iunie, ora 12:
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român
Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
– Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secțiunea „Calendar“.

Prețurile biletelor sunt:
Categoria I: 30
Categoria II: 35

Intrarea la concert este permisă până la ora 18.50 și publicul este rugat să respecte regulile impuse de protecție și distanțare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.