Spune NU distrugerii Parcului Romniceanu

0

Doamna Primar General Gabriela Firea a facut un cadou bucureștenilor… A distrus parcul din inima frumosului cartier Cotroceni, Parcul Romniceanu!Haideţi în fața șantierului din Parcul Romniceanu, unde natura are mare nevoie de vocea noastră. Veniți cu afișe, cu bannere, cu fluiere, cu pietricele în sticle și cu dorința de a salva parcul!

Detalii aici.


„Fără nicio autorizaţie afişată conform legii, s-a purces la construirea unui patinoar în parcul Romniceanu, arie protejată, de altfel. Şi fără consultarea obligatorie a cetăţenilor şi fără acordul Direcţiei de Cultură a Municipiului Bucureşti.”

Lucrările ilegale de mare amploare au consecinţe iremediabile asupra zonei verzi cu caracter public: eliminarea vegetaţiei, distrugerea mobilierului urban, turnări de betoane, modificarea topografiei locului. De asemenea, poluarea fonica va fi pana la ore inaintate si va afecta intregul cartier! Acţiunile de amenajare ale unui patinoar au fost întreprinse fără vreo consultare sau vreun accept al locuitorilor din cartier sau din oraş. Trebuie să oprim ilegalităţile şi să luptam pentru cartierul Cotroceni!

Detalii Facebook aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.