Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sprinten tu, sprinteni și ei!

0

Le mulțumim tuturor celor care sprijină proiectul umanitar SPRINTEN

Fundația PROAM Events și MPG se bucură să anunțe primele roade ale eforturilor depuse și primii pași făcuți de proiectul de responsabilitate socială SPRINTEN, cu scopul de a reda libertatea de mișcare celor care au mare nevoie de ea!

Proiectul SPRINTEN_Facebook
Prin intermediul fondurilor strânse în cadrul evenimentelor sportive derulate de MPG, cu destinația SPRINTEN, și cu ajutorul de specialitate oferit de terapeuții Centrului KinetoBebe, 5 copii beneficiază în prezent de ședințe în vederea recuperării funcțiilor motorii. Tratamentele sunt însă de durată și costisitoare, iar noi depunem eforturi în continuare pentru a găsi cele mai bune soluții în cazurile pe care le susținem.

“Ne dorim să trăim momentul în care copiii incluși în proiectul umanitar SPRINTEN vor putea face primii pași și nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le mulțumim tuturor celor care, prin donațiile, eforturile și perseverența lor, au făcut posibil acest pas uriaș înainte în acest proiect. Este o muncă intensă și o mare responsabilitate pe care ți le asumi atunci când pornești la drum și construiești un proiect umanitar. Continuăm programul SPRINTEN de susținere a copiilor cu dizabilități motorii și avem speranța că miile de kilometri parcurși pe bicicletă sau în alergare în cadrul evenimentelor Riders Club și RUNFEST, dar și a altor competiții sportive, se vor transforma în mii de vise împlinite pentru acești copii și părinții lor”, a afirmat Sanda Mocuța, directorul general al MPG și coordonatorul SPRINTEN.

Donațiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe www.sprinten.org, cât și la sediul MPG.

Ne ajută să dezvoltăm proiectul și să-l promovăm numeroși parteneri, oameni deosebiți și cu suflet mare, care dacă nu ar fi… nu am avea ce povesti. Dorim să le mulțumim și să le transmitem întreaga noastră recunoștință! Printre aceștia menționăm DDB România – agenția de creație a The Group, KinetoBebe – Centrul de Recuperare Pediatrică specializat în programe integrate și complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistică și senzorială a bebelușilor și copiilor, Scorseze Ambulanță, SBR – Soletanche Bachy Fundații și Promis.

Susțin spiritul sportiv și proiectul SPRINTEN și ne ajută să comunicăm în permanență și să informăm publicul larg postul de radio Itsy Bitsy FM, în calitate de partener media oficial, împreună cu eJobs, campionul în recrutarea online din Romania, alături de partenerii media: Libertatea, Inga Media, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sanatatea Media Group – Explore Medicine TV, FreeRider, Biciclistul, RomaniaPozitiva.ro, SportPici, Sportivity, Alerg.ro, Orasulm.eu, RunningMag, Edu-News.ro, 4run.ro, Kooperativa 2.0, Sportlocal.ro, Doctor.info.ro și bloggerii Vlad Mihălăchioiu – 6pack.ro, Gabriel Solomon, Sorin Chineață – Chineata.ro și Robert Dorobanțu – 188bpm.com.

Vă mulțumim tuturor și vă urăm să vă bucurați din plin de libertatea de mișcare! La mulți ani, cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului în lumea întreagă!

Despre SPRINTEN:

SPRINTEN este un proiect de responsabilitate socială susținut de Fundația PROAM Events și de MPG, coordonatorul a peste 750 de evenimente sportive anual, dedicate amatorilor, desfășurate la nivel național. Proiectul umanitar SPRINTEN este destinat exclusiv copiilor cu vârste de până în 14 ani, care suferă din cauza unor deficiențe locomotorii. Scopul acestui proiect este să susțină cauzele de acest fel prin strângere de fonduri, astfel încât să ofere copiilor o șansă reală de a-și trăi copilăria, de a se bucura de mișcare, de jocuri, de sport, de a avea acces la educație și la o viață decentă. Conceptul SPRINTEN pleacă de la ideea că sute de kilometri pot deveni mii de speranțe și că fiecare sportiv amator poate contribui și se poate implica în susținerea acestor cauze, prin mijloacele puse la dispoziție de platforma online a proiectului. Mai multe detalii despre SPRINTEN se găsesc pe: www.sprinten.org.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.