Springtime susține Asociația Curtea Veche la Gaudeamus 2015 și încurajează clienții să doneze pentru lectură

0

Cu ocazia Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a, ce se desfășoară în perioada 18 – 22 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, Springtime se alătură cauzei Asociaţiei Curtea Veche și contribuie la strângerea de fonduri dedicate donațiilor de carte către elevii din satele românești.

Afis_AsociatiaCurteaVeche_Springtime

Springtime, singurul restaurant disponibil în Pavilionul Central Romexpo pentru vizitatorii Gaudeamus, îndeamnă clienții care îi trec pragul să se alăture campaniei “Cărțile copilăriei în fiecare casă” inițiată de Asociația Curtea Veche și să doneze în urnele amplasate la casele de marcat. Fiecare contribuție ajută la integrarea copiilor din mediul rural în programul național de lectură “Cărțile copilăriei” prin care asociația parteneră realizează donații de carte și creează cluburi de lectură în comunități din medii defavorizate. Statisticile din ce în ce mai îngrijorătoare privind rezultatele slabe în sistemul educaţional, rata abandonului școlar, scăderea dramatică a lecturii în rândul celor mici, precum și dificultăţile în înţelegerea textelor sunt doar câteva dintre aspectele pentru care Springtime a decis că trebuie să se implice în acest proiect social: << Cartea influențează decisiv viața unui om. Copilăria este acea etapă în care ne formăm idealuri, iar personajele din cărțile pe care le citim nu de puține ori ne devin modele. Springtime a ales să se implice în această cauză deoarece considerăm că este important ca micuții din satele românești să dețină cărți noi potrivite vârstei lor. Prin implicarea noastră în această campanie ne dorim să dăruim zâmbete copiilor și să le facem viața mai fericită. Susținem campania inițiată de Asociația Curtea Veche și îi invităm pe expozanții și vizitatorii de la târgul Gaudeamus să ne treacă pragul și să se implice în această campanie. Fiecare poate schimba lumea în care trăiește. >> declară Loredana Vătăvoiu, Brand Manager Springtime despre implicarea în proiect.

Asociația Curtea Veche a fost înființată în luna martie a anului 2014 pentru a dezvolta într-un mod independent și susținut activitatea de responsabilitate socială a Curtea Veche Publishing începută prin programul național alternativ de lectură “Cărțile copilăriei” ce își propune creșterea reală a interesului copiilor și tinerilor pentru citit, ridicarea nivelului copiilor de înțelegere a textelor și creșterea consumului de carte din România. Mai multe detalii despre Asociația Curtea Veche și despre proiectele pe care le desfășoară puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

Springtime este cel mai mare lanț de restaurante cu capital românesc, care oferă clienților săi preparate de cea mai bună calitate de peste 20 de ani. Grija pentru client face parte din misiunea companiei, de aceea zilnic aceasta își concentrează eforturile spre a dezvolta noi și variate produse potrivite tuturor clienților.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează