Sprijin gratuit in demararea propriei afaceri

0

Nu ai un job si vrei sa demarezi propria afacere?

Iti oferim sprijin gratuit pentru a realiza primii pasi spre o afacere de succes!

In cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud-Muntenia oferim un pachet complex de servicii persoanelor cu spirit antreprenorial:

– Curs Competente Antreprenoriale – certificare ANC

– Consultanta in demararea propriei afaceri

– Premiu in valoare de 1500 lei (impozabil)

Antreprenoriat_FMR

Daca esti interesat, te rog sa ne contactezi!

Diana Marita – Coordonator ocupare, tel. 031.423.03.91, d.marita@motivation.ro

Emma Juravle – Responsabil program ocupare, tel. 031.423.03.70 / int. 134 e.juravle@motivation.ro

Serviciile se adreseaza persoanelor fara loc de munca, cu domiciliul in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud-Muntenia.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează