Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sports Marketing în România, la prima ediție: cum putem comunica mai bine sportul?

0

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR dedicată comunicării sportive din România, organizează miercuri, 12 octombrie, prima ediție a Conferinței Sports Marketing în România.

Evenimentul aduce la un dialog comun companiile din România care investesc în sport sau se asociază cu sportul, asociațiile/ federațiile/ ONG-urile care dezvoltă activități în domeniul sportiv, precum și sportivi de performanță.

foto-sports-marketing-in-romania

În cadrul evenimentului va exista un panel de dezbatere despre cum se comunică sportul în România, la care participă Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român, Ana Maria Popescu (Brânză), recent campioană olimpică  la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Rio (cu echipa), și Zsolt Torok, unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din țară.

Conferința începe de la 9.30 a.m., la WeLoveDigital Unirii (str. Radu Voda, nr. 17, etaj 5, Bucuresti).

Pagina evenimentului este http://adrenallinamedia.ro/prima-conferinta-de-sports-marketing/

Speakerii evenimentului sunt: Valeria Răcila van Groningen și Oana Năstase – Asociația Bucharest Running Club, Alina Coman – Special Olympics Romania, Marcela Borteanu, United Way Romania, Andra Dediu – Genpact, Adelina Păsat – Nutrivita, Martin Zmelik – CEZ România, Cristian Logofătu – Bittnet, Andrei Crețu, Dan Moraru – 7card, Cristian China Birta.

 foto-sports-marketing-in-romania-2

Jocurile Olimpice de la Rio 2016 sunt și ele un indiciu pentru momentul la care se găsește sportul românesc acum. E nevoie de o nouă strategie pentru un altfel de viitor și poate că începutul stă în dezbateri, pentru ca apoi să trecem la fapte. Marketingul, comunicarea în sport este o rotiță esențială a acestei noi strategii. De aceea, prin Sports Marketing în România dorim să vorbim despre cum companiile pot folosi valorile sportului – forță, perseverență, performanță, fairplay – pentru a face bine comunității si pentru a avea în echipă oameni senini, motivați, proactivi și eficienți; despre cum putem comunica mai bine sportul si activitățile ce implică mișcare și o viață mai sănătoasă; despre cum putem schimba, fiecare dintre noi, în domeniul lui, fața sportului românesc” spune Raluca Mihăilă, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more.

Înscrierile la Conferință sunt deschise până marți, 11 octombrie, și se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/.

Partenerii evenimentului sunt:

– Gold: CEZ România

– Silver: MedLife

– Alți partneri: Asociația Bucharest Running Club, 7Card, Webspire, Special Olympics România, United Way România, The Azores, Bittnet Systems, Asociația Planeta Verde, Fitness Scandinavia School, Isostar, Fundația Olimpică Română, JCI București, WeLoveDigital Unirii, Digital Advertising, Asociația Student Sport, Ambulanța de biciclete.

– Parteneri media: Wall-Street.ro, BIZ, Business Review, CARIERE, 9am.ro, Sport Total FM, Radio România București FM, Leaders Reunited, The Trends, PRwave.ro, PR-Romania.ro, BusinessEditors.ro, Adrenallina.ro, Alerg.ro, Running Mag, 36fit.com.

Adrenallina Sports PR & more este prima agenție de PR dedicată comunicării sportive din România.  Ofera servicii de strategie & branding sportiv, strategii corporate social responsibility (CSR) prin sport, programe de comunicare internă și motivație prin sport pentru companii.

Detalii suplimentare la www.adrenallinamedia.ro

*Adrenallina, Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde si www.adrenallina.ro, cea mai cunoscută platformă de sport de anduranță și aventură din România, în alergare, ciclism, triatlon.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.